Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 272 skatījumi

cik vidēji augsti šoziem ir komunālie izdevumi?

Bizness un finanses » Īre & Nekustamie īpašumi

Es meklēju Rīgā vienistabas dzīvokli priekš īres, iepriekš neesmu dzīvojis dzīvoklī, vēlētos salīdzināt kādi šogad ir komunālie izdevumi.
Par konkrēto vienistabas dzīvokli par, kuru es interesējos man teica, ka komunalie izdevumi par decembri bija ap 175 EUR, Vai tad 175 EUR par komunālajiem par dzīvokli kuš ir ap 34 m2 nav pa dārgu? Cik es skatījos ss.com vidējie izdevumi ziemā par šada izmēra dzīvokļiem ziemā bija norādīts ap 110 -140 EUR. Cik augsti jums ir izdevumi decembrī par vienistabas dzīvokli?

Pirms gada

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Lai uz jautājumu objektīvi atbildētu, ir jāvāc statistikas dati. Šajā mainīgajā situācijā tādu vienkārši nav. Vēl pastāv arī nerakstīta izīrētāju solidaritāte. Kaulēties par izmaksām nesanāks, gribi maksā, vai ej tālāk.

pirms gada  

Draugiem Lietotājs, pirms gada :

Ar komunālajiem es vairāk domāju dēl ka ir atšķirības apkures cenās uz 1 m2. cik es papētiju viens no iemesliem ir saistīts vai apkure tiek veikta ar šķeldu vai dabasgāzi, ir novadi kuros tiek vairāk izmantota šķelda apkurē nekā dabasgāze, deļ kā arī cenas būs lētākas par apkuri. Tur nav sakara ar kaulēšanos vai nerakstītu solidaritāti, bet izprast kādi īpašumi pašlaik būtu būtu lētāki apkures ziņā.

Ivars Magone, pirms gada :

Vari sākt zīlēt, kā mainīsies kurināmo cenas starpība un ar ko katrā vietā kurinās rīt. Jau runā par kūdras atgriešanu apkurei. Pēc laika pienāks kārta ūdeņradim. Ir bijušas malkas grēdas pie katlu mājām, dīzeļdegviela, gāze, šķelda, vēja ģeneratori, saules baterijas. Populāri kļūst vertikālie vēja ģeneratori, kuri nerada kaitīgo troksni, ir kompakti, lētāki un uzstādāmi uz mājas jumta.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Komunālie jau vienmēr ziemās ir augstāki nekā citos gadalaikos, īpaši ja salīdzina ar vasaru. Cenas un rēķini jau pieaug visur, cits jautājums cik energoefektīva ir pati māja. Dzirdēts ka daudzi meklē iespējas aizņemties tieši ziemas sezonā lai tiktu galā, bet ko darīt - sasparojušies arī aizdevēji un kredīts internetā šiem mērķiem arī noder. Galvenais lai sanāk daudz maz izdevīgi nosacījumi - tad vismaz vieglāk ar tiem rēķiniem tikt galā

pirms 2 nedēļām  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.