Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 7

    Atbildes

  • 1 balss
  • 3228 skatījumi

Vai Jūs būtu gatavi pārdot savu veco telefonu vai nevajadzīgās zelta rotas par 1/2 no tirgus cenas?

Bizness un finanses » Mazais bizness

Iespējams vēl kāds būs pamanījis dažus darboņus, kas pastā un citur interetā piedāvā uzpirkt Jūsu veco telefonu un nevajadzīgās zelta lietas! Reklāmā nekas par cenām nav minēts, bet kad mājas lapā salīdzina telefonu cenas, ko piedāvā šī firma ar ss.lv cenām, tad starpība rupji rēķinot sanāk uz pusi mazāk, proti, riktīgi apčakarē! Es vnk iedomājos, vai tiešām Latvijā ir tik daudz duraku, kuri nevar savu veco telefonu nopārdot izdevīgākā veidā, kaut vai tajā pašā ss.lv. Kā Jūs domājat, vai tiešām arī Jūs būtu gatavi iet vieglāko ceļu un ļaut citam uz Jums reāli uzvārīties?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Julias Berzas

+180

 
Tautas čakarēšana nekas vairāk! Tad jau labāk veidot sociālu projektu, kur cilvēki vnk bez maksas nodod (ziedo) telefonus, nevis cer uz normālu naudu, bet beigās saņem 1,75! Smieklīgi! Es labāk atdodu savu telefonu kādā sociālā kampaņā, kura tos telefonus tālāk nodod tiem, kam tie vēl varētu noderēt (mazturīgiem vai bāreņiem), nevis pārdodu par sviestmaizi vienai melīgai kompānijai, kura savukārt uz to nopelna!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Palasiet atsauksmes par to firmu, kas uzpērk telefonus un zeltlietas. Nav nevienas labas atsauksmes, tikai pašiem par sevi televīzijas reklāmā. šī firma atklāti nodarbojas ar cilvēku mānīšanu, vidēji par katru telefonu sūtītājam ir samaksāts 1.75.Manai paziņai par trim telefoniem samaksāja 4 lati:D:D:D Juridiskā fakultātē aizstāvēju diplomdarbu ar tēmu par reklāmas likumisko pusi, tā kā esmu izgrauzusi daudz ko reklāmas jomā. Problēma tā , ka reklāmas izplatītājs nenes atbildību par reklāmas saturu(televīzija) un tā var droši maldināt preču patērētājus.Ir reklāmas likumā pants, kas aizliedz maldināt ar nepatiesu reklāmu, bet ,kamēr nepraktizēs kriminlatbildību, viss notiksies kā pašlaik. var jau teikt -nu nepērc, tikai tas cilvēks ir radis ticēt televīzijai, bet masu mēdiji ar reklāmā, pelna sev pasakainu iztiku un neness atbildību.

pirms 13 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 13 gadiem :

Wow... 4 Ls par 3 telefoniem... :D

Nu re, tad tavai paziņai vajag vēl tikai nieka 999'996,00 Ls un viņa būs miljonārs! Tik jāsalasa kādi 900'000 telefoni.

Jānis Ostrovskis, pirms 13 gadiem :

starp citu šis konkrētais uzņēmums par veciem telefoniem nemaksā "NEKO" piemēram vecākiem cilvēkiem labs modelis ir 6310i, kur lielas pogas, telefons joprojām ir labs, kā jau lielākā daļa veco Nokia. Tad šis ZELTAPakonis par tādu iesos labi ja 5 Ls, turklāt ss.lv tādu joprojām var notirgot pa 20 - 30 ls atkarībā no stāvokļa!

Laikam būs jāuztaisa aptauja, cik naudas cilvēki ir saņēmuši par saviem telefoniem! Fakti varētu būt šokējoši!

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Skaudība nav laba īpašība. Nopirkt lētāk un pārdot dārgāk ir tirgus ekonomikas pamatprincips. Neviens uzņēmējs neiepērk preces, lai tās skaisti sarindotu plauktā, bet gan, lai tās pārdotu tālāk un no šīm darbībām gūtu arī peļņu.

pirms 13 gadiem  

Jānis Ostrovskis, pirms 13 gadiem :

Aivi! Tu laikam nezini tādu lietu kā "neētiska komercpraske jeb nedaudz samelot"! Šī uzņēmuma reklāma burtiski melo, sakot, ka piedāvās labāko cenu, jo tā ir tieši 1/2 no manis minētās ss.lv cenas! Aivi, nejauc maximu, kur ķinas precei ar uzcenojumu 1000% ir cena, nekas netiek melots, gribi pērc gribi nepēr - tas ir bizness, piekrītu! Bet šeit ir meli, tāpēc arī jautājums visiem pārējiem paliek atklāts, vai tauta ir gatava atbalstīt šādu komercpraksi?

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Tas ir strīdīgs jautājums, Jāni! Pareizais formulējums ir "negodīga komercprakse", kas diemžēl neattiecas uz šo gadījumu. Lai noteiktu to, vai konkrētā reklāma neatbilst patiesībai ir jāpieprasa no šī uzņēmuma paskaidrojums par to pēc kādiem datiem uzņēmums ir nonācis pie šāda secinājuma, pie tam šādu paskaidrojumu uzņēmumam nav nekāds pienākums Jums sniegt un visticamāk tādu arī nesaņemsiet. Protams, ka uzņēmuma izdevumi vienmēr ir lielāki, jo uzņēmumam ir jāalgo arī darbinieki, jāmaksā par ...

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

telpu īri, jāmaksā visi nodokļi un pie tam ir jāspēj gūt arī kāda peļņa,kas ir jebkura uzņēmuma pamatmērķis un privātpersonas vienmēr spēs iepirkt lietas lētāk un izdevīgāk, jāatzīst arī, ka bieži vien nemaksājot nekādus nodokļus. Savukārt savu vērtslietu pārdošana vai nepārdošana ir brīva izvēle! Deļ 20,- Ls vērta kuloniņa noteikti nav vērts braukt no dziļas Latgales uz Rīgu un tērēt ceļa izdevumiem 10,- Ls un ir izdevīgāk izmantot šī uzņēmuma pakalpojumus. Pie tam, šis pakalpojums ir glabāšana

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

jeb lombards un tas ir paša cilvēka ziņā vai izvēlēties pārdot vai atdot glabāšanā - lombardā. Lombardi arī nekad nepiedāvā tirgus cenu un piedāvātās summas ir tikai 30%-40% no tirgus vērtības, jo šīm precēm ir jāatrod arī noiets un pēc vērtslietām rinda nekad nav stāvējusi.

JanKa, pirms 13 gadiem :

Jāpiekrīt par 100%, vēl varu piebilst, ka, piemēram, man nepatīk likt sludinājums ss.lv, atbildēt uz desmitiem stulbu telefonzvanu, tērēt laiku, pēc tam- satikties uz ielas ar apšaubāmiem jauniešiem, un gūt gandrījumu, ka 5ls vietā esmu saņēmis 10ls par savu veco telefonu. Ja dzīvo ārpus Rīgas, tad vispār jautājumu nav - lielais vairums pircēju ir Rīgā, protams, var sūtīt pa pastu, bet te atkal problēma - ne visi gatavi uzticēties un samaksāt pirms preces saņemšanas.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Es ļoti labi pārdevu zelta lūžņus,bet tagad cena ir mazliet nokritusies!-

http://www.tavex.lv/index.php?main=8

pirms 13 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 13 gadiem :

Seciniet paši ko es gribēju ar to pateikt,tāpēc jau arī internets,prese,sludinājumi ir domāti,lai izvēlētos sev tīkamāko,kur nopelnīt savā labā vairāk,bet sviestmaizes solītāji lai iet un pameklē citus muļķus!!!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Labāk lai stāv atvilknē, jo tajā telefonā taču ir dārgmetāli, zelts, pallādijs un sudrabs. Vecā lūžņa vērtība ar katru gadu celsies.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jancux

0

 
Ļoti liela daļa no mobi pakām nonāk Lombards 24.lv :D

pirms 13 gadiem  

Jānis Ostrovskis, pirms 13 gadiem :

zeltapaka, mobipaka un lombards24 ir viens uzņēmums

Ints Sadovskis, pirms 11 gadiem :

Tici brāl nau gan tā :D

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Ir aitas, ir cirpēji... :o)

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.