Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Uldis

+933

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1413 skatījumi

Kādi pakalpojumi pasta paku sūtījumiem būtu izdevīgākie interneta veikalam?

Bizness un finanses » Mazais bizness

Lieta tāda, ka aizdomājos par efektīvu tirdzniecību internetā, kuras efektivitāti manāmi mazina augstie pat nelielu sūtījumu izcenojumi, piem., Latvijas Pastā. Tad, nu, radās jautājums, varbūt ir kādi izdevīgāki pasta pakalpojumu veicēji. Šorīt pat BB brokastīs Ufo "pacilāja" jautājumu par pasta sūtījumiem, tikai nesadzirdēju firmu, kas šo sūtījumu- paku līdz 20 kg. piegādi pa 1,50 ls. Latvijā veic..

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Niks

+120909

 
Kaut ko, iespējams, izdevīgāk sūtīt:

"Pakalpojuma cena ir atkarīga tikai no izvēlētā nodalījuma lieluma. ... Pieļaujamais sūtījuma svars ir 35 kg"
http://pastastacija.lv/services/cenas-un-nodalijumu-izmeri

pirms 13 gadiem  

Uldis, pirms 13 gadiem :

Iespēja vilinoša neliela gabarīta sūtījumiem, bet viņiem vēl jaattīstās, jo vismaz Rīgā prasītos kāda no stacijām arī pašā Rīgas centrā- uz Ķīpsalu tā kā negribētos speciāli dēļ tā sūtījuma doties. Pie tam, nav saprotams, ar kuru brīdi tiek uzskaitīta maksa par uzglabāšanu..

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Mana primārā darbības nozare nav preču tirdzniecība, taču pa retai reizei sanāk nopārdot arī kādu preci. Piegādi veicu ar Eksprespastu (VAS Latvijas Pasts). Piegādā vienmēr ļoti ātri un tā, bet attieksme un viss pārējais tur sūkā līdz vemšanai. Par parakstītu pavadzīmju atgriešanu jāmaksā 1,10 Ls. Ok, tā nebūtu problēma, ja tās pavadzīmes vienmēr atgrieztu. Bet, piemēram, šī gada laikā, kad ir pagājuši nepilni divi mēneši, Pasts ir pakāsis jau divas manas pavadzīmes. Zvanīju tiem, tie tur pukstēja tā, it kā es būtu vainīgs. Beigu beigās man bija jāzvana kaut kādai Ivetai uz citu numuru, kura prasīja man pasta sūtījuma numuru u.c. info, taču cik laika jau ir pagājis, pavadzīmes joprojām nav.

Personīgi mana pieredze ar Latvijas Pastu ir briesmīga. Tāda sajūta, ka tur nonstopā ir kaut kāds bardaks. Es neiesaku ar viņiem sadarboties.

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Es arī, kad nepieciešams, izmantoju Latvijas Pasta Eksprespasta pakalpojumus. Cena ļoti pieņemama un arī apkalpošana vienmēr laipna (parasti gan sanāk doties uz Spices pasta nodaļu). Turklāt viņi piedāvā sūtīt arī uz LT un EST, kā arī citām valstīm.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.