Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis OzoLs

+254

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1058 skatījumi

Airsofts VS peintbols!

Bizness un finanses » Mazais bizness

Ko labāk ieteiktu taisīt? peintobu vai airsoftu? Biju jau izlēmis par peintbolu, bet tagad daudzi draugi iesaka airsoft, ka būs ienesīgāk un interesantāk.
Viss būtu interesanti un labi, bet liekas dīvaini, ka tās bumbiņas ļoti vāji pievelk, atšķirībā no peintbola, ka pat zilumi paliek. Tā liekas, tāda mazu bērnu šaudīšanās ar bumbpiņpistolēm, kas tikai izskatās pēc īstiem ieročiem.
Kāds varētu padalīties pieredzē un ieteikt ko labāk.
Paldies!

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Ienesīgums atkarīgs no tavām spējām un iespējām, nevis no viena vai otra tipa. Daudzi tieši peintbolu uzskata par bērnu spēlītēm. Daudz augstāka realitātes sajūta panākama ar airsoftu. Pirmkārt jau precizitāte un distance vien atļauj spēlēt pat vairākiem simtiem spēlētāju vairāku dienu garumā un izmantot krietni vairāk nekā CQB taktikas elementus.

pirms 12 gadiem  

Jānis OzoLs, pirms 12 gadiem :

Nu jā, skaidrs. =) Bet tiešām tas bumbiņas trieciens ir tik neliels, ka airsoft spēle notiek uz godīguma principa un pašiem jākonstatē trāpījums?

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Nu airsoftam bumbiņas ātrums arī ir dažāds.

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Nākamais solis tad ir vēl reālāks, kur ar īstiem ieročiem šauj gandrīz īstas patronas. Lodes vietā krāsas uzgalis. Ballistika cik nu tuva īstām lodēm. Reālisms ļoti augsts. Un pievilka oi oi. Tikai būtu visai grūti to kā izklaidi izveidot, jo mazums, kāds umka paņēmis īstu munīciju līdzi, neizdarāms gan tas nav. Tikai lielāku izdevumu izklaide būtu.
http://simunition.com/en/products/fx_marking_cartridges

Jānis OzoLs, pirms 12 gadiem :

Tas jau daudz nopietnāk. Un diezvai Eiropa atbalstīs. :D
Bet nu tas jau būtu interesanti un nevarētu teikt, ka tās lodes nepievelk...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.