Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1357 skatījumi

Labdien. Vēlos uzzināt vai ja es nopērku preci, piemēram, internetā un to tālāk pārdodu savā veikalā vai man ir jasa. ar preces izplatītāju.

Bizness un finanses » Mazais bizness

Labdien. Vēlos uzzināt vai ja es nopērku preci, piemēram, internetā un to tālāk pārdodu savā veikalā vai man ir jasazinās ar preces izplatītāju. Pēc būtības esmu nomaksājis nodokli preci pērkot un preci pārdodot savā veikalā atkal maksāju nodokli.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 6

    balsis

Nav jāsazinās.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Ja preces izplatītājam ir līgums ar ražotāju, ka tikai viņi drīkst izplatīt Latvijā šo preci, varētu būt problēmas. Nav dzirdēts, ka interneta veikali būtu kāda ražotāja oficiālie pārstāvji. Domāju, vari gulēt naktī mierīgi.

pirms 12 gadiem  

Ivars Magone, pirms 12 gadiem :

Ir viena nianse: nedrīkst pirkt pie viena mazumtirgotāja un pārdot savā veikalā. Piemērām: nedrīksti nopirkt maizes kukuli Maximā un pārdot tālāk. Tev jāpērk bāzē vai no ražotāja.

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Kādēļ nedrīkst? Ja ir pircējs, pietiek reģistrēties kā nodokļu maksātājam un var pirkt kaut vai Maximā un tirgot tālāk. Protams, diez ko izdevīgi tas nebūs un diezin vai kāds pirks to, ko turpat uz stūra var nopirkt lētāk tajā pašā Maximā.

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Vilcienu saldējumu tirgotāji tieši tā arī dara, nopērk kasti saldējuma Maximā par 7 santīmi gabalā, stiepj turpat uz staciju pa vilcieniem un tirgo pa 25 sant gabalā.

Ivars Magone, pirms 12 gadiem :

Precei, kuru tirgo tālāk jābūt attaisnojošam dokumentam pavadzīmes formā. Maxima vari saņemt čeku, tādu preci vari izmantot uzņēmuma pašpatēriņam vai piemērām miltus pīrāgu cepšanai virtuvē. Pīrāgus no Maximas miltiem tirgosi likumīgi, tev būs iekšējā pavadzīme.

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Muļķības, Maximā var izrakstīt pavadzīmi, ja iegādājas priekš uzņēmuma, tā, ka būs gan pavadzīme, gan visi štampeļi, daudzi restorāni iepērk produktus Maximā, jo slinkums meklēt, kur ir lētāk un plus vēl pievienotā vērtība, pie viena ir gan savam galdam, gan savam restorānam.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.