Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1755 skatījumi

Vai drīkst tirgot drēbes,kuras iepirktas ārzemju internetveikalos?

Bizness un finanses » Mazais bizness

Zinu daudz veikaliņus no kuriem pa lēto varētu iepirkt drēbes, bet vai tās drīkst tirgot te LV? Piemēram uztaisīt IU vai IK(lai VIDam nav jāuztraucas) un veidot sev interneta veikaliņu. Vai ir nepieciešamas pavadzīmes,ja drēbes tiek sūtītas no ārzemēm?
Paldies

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Drīkst, taču pirms uzņēmējdarbības reģistrēšanas vispirms izmēģiniet pārdot dažus apģērbus, kurus vēlaties tirgot, lai redzētu, vai ir pieprasījumus. Cilvēkiem Latvijā ir ļoti zema maksātspēja un interneta veikali ir pieejami visiem cilvēkiem, tāpat arī maksājuma kartes, vienīgais arguments ir cena + preces pieejamība tūlīt. Pievilcīgu cenu var iegūt iepērkot vairumā, taču jārēķinās, ka pērkot daudz preču būs jāmaksā arī PVN, ja īpaši daudz tad papildus arī muitas nodoklis, no kā gabalpreces pircējs, iegādājoties vienu apģērbu, visticamāk izvairīsies....

pirms 12 gadiem  

Ingūna Kumsāre, pirms 12 gadiem :

Paldies! Tāpēc jau minēju,ka zinu lētus veikaliņus,lai varētu arī Latvjā precei piemērot adekvātu cenu. Pati strādāju tirdzniecībā un esmu jau izpētījusi maksātspēju. Vienkārši visu laiku strādaju zem kāda,tagad gribas būt augšā :)

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Tad lai veicas!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Evita

+349

 
Cik esmu dzirdējusi, tad var tirgot preces no ārzemēm, viss, kas jādara jāreģistrējas kā mazajam uzņēmējam, ar savu privātdarbību, jāmaksā nodokļi.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.