Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Romualds Vamvūrī

+13934

 
Tavs draugs ir idiots. Ja nav darbs - nevarēs maksāt parādu. Nevarēs maksāt - banka uzliks kavējuma procentus. Summa uzaugs X reizes. Vēlāk ietu nodos parādu piedzinējiem, kuri arī uzaudzēs savus procentus X reizes. Beigās 700 latu vietā parāds būs ap 2000 - 3000 Ls. Tapēc steidzīgi jāsameklē ienākumu avots (legāls), un fiksi jānorēķinās ar kreditoriem, savādāk būs dirsā.

pirms 11 gadiem  

krokijs, pirms 11 gadiem :

Te tu vairāk kā pārspīlēji, neviens parāds uz šodienu nespēj likumīgi pieaugt x reizes. Max. dubūltā.......paseko līdzi likuma grozijumiem kaut vai mēdijos.

Ego , pirms 11 gadiem :

Nestāsti pasakas, bet parādi konkrētu likumu

Ego , pirms 11 gadiem :

1) kur tieši ir tas tavs "Max. dubūltā"?;
2) neviens projekts neattiecas uz "parāds uz šodienu"

Romualds Vamvūrī, pirms 11 gadiem :

Neko es nepārspīlēju. Kamēr pati banka audzē parāda procentus, vel nav tik traki (salīdzinot). Bet līdz ko lieta tiek atgrūsta parādu piedzinējiem, tad arī sākas brīnumi. Tie velli pa kluso ir sarunājuši štelles, un ik pa laikam (pusgads, gads) pārmet piedziņas lietu viens otram, un katrs pieaudzē klāt procentus pie jau apaudzētās summas. Un skaties, pēc pāris gadiem "likumīgi" tiek uzaudzēta summa no 700 līdz 2000 Ls. Un iepūt ļipā! Un likumi par šito arī ir caurumaini, kā vecas zeķes.

Oto , pirms 11 gadiem :

Muļķības parādu piedziņas izdevumus apmaksā kreditors nevis parādnieks. Tā ir bankas izvēle piesaistīt piedzinējus un tas neskar parādnieku. Tagad gan pieņēma likumu, kas daļu izmaksu ļauj piedzīt arī no parādnieka, bet tie nedrīkst pārsniegt 5L (izziņas) un 7Ls(vēstules). Tātad parāds max var augt par 12Ls.

Caurums vienīgi ir par līgumsodiem, kas nav procenti, tie var pārsniegt arī parāda izmēru.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Oto

+10200

 
Lai ņem vēl līdz parāds ir 5000Ls un iesniedz maksātnespēju. Tad turpmāk vairs tādas muļķības darīt nesanāks un kredītus neredzēt turpmākos 10 gadus .

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
kā lai apmaksā? es aizņemtos no paziņām vai vecmāmiņas, atmaksātu tos sms kredītus un tad ietu pa vakariem strādāt lai varētu atmaksāt tiem, no kā aizņēmos.
man tik nez kapēc liekas ka runa ir par Tevi pašu, nevis draugu...

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

+12

 
Nu, solis numur viens, viņam jāiegūst darbs.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -3

    balsis

KRNESSY

-310

 

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.