Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ieva Z.

0

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2100 skatījumi

laužot līgumu

Bizness un finanses » Juridiskās konsultācijas

Vai laužot līgumu (ar interneta pakalpojuma sniedzēju) tiek izsniegts/abpusēji parakstīts dokuments, kas šo darbību apstiprinātu? Vēlos lauzt līgumu ar kompāniju Izzi, bet ir dzirdēti gadījumi, ka pēc tam kompānija turpina sūtīt rēķinus un piedzīt neesošus parādus.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Laužot jebkuru līgumu jebkurai pusei ir tiesības pieprasīt otrai pusei apstiprinājumu, ka visas saistības ir izpildītas un otrai pusei nav tiesības atteikties šādu izziņu izsniegt. Tā ka ejot lauzt līgumu, pašam ir jāpieprasa uzņēmumam sagatavot izziņu, jādodas pie uzņēmuma ar iesniegumu, kura ir jālūdz izbeigt līgumu pamatojoties uz to un to un lūdzot izsniegt izziņu par to, ka līgumsaistības ar jums ir izbeigtas un jūs visas savas līgumsaistības esat izpildījis. Šāda izziņa gan nav bezmaksas, bet ir noteikti vērts tos pāris latus samaksāt un nodrošināties pret prasībām nākotnē, kad visi rēķini un līgumi vairs nav saglabājušies.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Agris Bite

+4063

 
Zināt šeit Latvijā vis ir iespējams, piemēram mans paziņa ir maksājis sodu divdesmit latu vērtībā jau trīs reizes un vēl jo projām atnāca papīrs ka nav nomaksāts sods, tā pat arī iet manai sievai , aizpagājušo mēnesi bija iekrājies parāds simtdivdesmitseši lati, tos nomaksāja bet tā aste ka nav nomaksāts parāds velkas pakaļ katru mēnesi. Tā kā nešaubos kad varēsiet maksāt rēķinu par pakalpojumu kuru neizmantojat. Seit ir Latvija un tam tā ir jabūt jo tādu biokrātiju kāda ir pie mums otru valsti vajag pameklēt.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Zigmārs Dzenis

+5532

 
Parasti itkā neizsniedz apstiprinošu dokumentu! Bet tas nav nekas īpašs! Ja kompānija vēl sūta rēķinus, tad dodies uz Patērētāju tiesību aizsardzības biroju!:)

pirms 14 gadiem  

Zigmārs Dzenis, pirms 14 gadiem :

Maksājumu kvītis gan visas saglabā vēl vismaz gadu!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.