Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

JANIS KUZMINS

+163

 
  • 2

    Atbildes

  • -2 balsis
  • 673 skatījumi

Par Citadelaes Baltijas Nekustamaa Iipashuma Fondu - II

Bizness un finanses » Juridiskās konsultācijas

2006 gada Citadeles(toreiz Parex) bankas finansu eksperts paarliecinaaja mani noguldiit praavu summu shajaa sleegtajaa fondaa uz 5 gadiem. Bez tiesiibaam visus shos gadus taa vai citaadi riikoties ar investeetajiem liidzekljiem. Nu jau pagaajushi 8 gadi,fonds veel aizvien nav sleegts,taa veertiiba kritusies vairaak kaa uz pusi,fonda paarvaldiitaaji vairaakkaart nomainiiti. Ne bankas vadiiba,ne fonda tagadeejie paarvaldiitaaji neko konkreetuu man par sho situaaciju atbildeet nevar vai nespeej: tipa: pats vainiigs! Iespaids taads ka bankas paspaarnee sho fondu noorganizeejusi finansu afeeristu grupa. Katraa zinjaa es juutos elementaari "uzmests" un apzagts.
Dodiet,luudzu,padomu,kaa man riikoties. Kur man griezties peec paliidziibas?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aldis Višķers

+841

 
Vienīgā izvēle pārdot savas fonda daļas un pāriet pie cita pārvaldītāja. Nozari Latvijā uzrauga FKTK, bet no tiem tikpat liela jēga kā iet ar spilvenu cīnīties pret ar ieroci bruņotu laupītāju. Sodi ir simboliski un novēloti, diemžēl.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ego

+79135

 
Lasi līgumu.

Vispār jau patiešām "tipa: pats vainiigs!".
Ja neesi pamanījis tā banka pēc diviem gadiem bakrotēja - ne pirmā, ne pēdējā. Ja grib lielu peļņu, jārēķinas arī ar zaudējumiem

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.