Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 967 skatījumi

Kā rīkoties, ja cilvēks ievietojis antireklāmu, kur, protams, visu pārveidojis sev izdevīgi?

Bizness un finanses » Juridiskās konsultācijas

Turklāt visi, kas neko nezina par situāciju, pārgudri komentē, bet ir arī vardarbīgi komentāri.
Cilvēks ir saņēmis atbilstošu pakalpojumu, meistars, neuzticoties, ka saņems par padarīto darbu naudu, pirms galīgās darba nobeigšanas, paprasīja, lai samaksā. Klients atteicās un turklāt vēl ielika antireklāmu.

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Vajadzēja uztaisīt kaut kādu līgumu.Tagad tikai varēs mācīties tādu kļūdu nākošreiz nedarīt.Uz plika godavārda tikai vari pazīstamiem kaut ko darīt,un arī tad reizēm jāpārliecinās ka nebūs jāskraida pakaļ lai samaksā.

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Diemžēl neko darīt nevar, izņemot mācīties no savām kļūdām un veikt pasākumus sava darba un klientu servisa kvalitātes uzlabošanai. Mēs dzīvojam laikā, kad klientu serviss ir daudz svarīgāks par pašu pakalpojumu, kam arī protams ir liela nozīme. Piemēram, ja esat friziere, tad ar vienkāršu matu griezumu visus klientus neapmierināsiet. Frizieru ir tūkstošiem, cenas ir jebkuram maciņa biezumam, klients noteikti novērtēs uzmanīgu attieksmi, kafijas piedāvāšanu, modes žurnālu esamību, bezvadu internetu, interesantu sarunu, nesteidzīgu servisu un nedalītu uzmanību. Ja visss iepriekš uzskaitītais būs, tad pat tad, ja gadīsies kāds misēklis, klients visticamāk šo krupi norīs un negatīvu komentāru nekur neuzrakstīs. Savukārt, ja matu griešanas laikā nepārtraukti atbildēsiet uz telefona zvaniem, sarunāsieties ar citiem meistariem un nepiedāvāsiet neko vairāk par parastu griezumu, tad misēkļa gadījumā, paliksiet vainīga.

pirms 7 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.