Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2090 skatījumi

kurš ir oficiālais parcelforce pārstāvis latvijā...vai arī...

Ceļošana » Latvija

kurš ir oficiālais parcelforce pārstāvis Latvijā...vai arī... kur nonāk visi parcelforce sūtījumi no UK Latvijā?

Rakājos pa netu, bet tā arī nekādu skaidrību neguvu, kas tad īsti pārņem pakas sūtīšanu pa Latviju... vai tie paši parcelforce vai kā?


jau iepriekš lielais paldies!

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Bens

0

 
Oficiālais Parcelforce pārstāvis LV ir "Astra Logistic" (Rīga, Bauskas iela 20, Tel: 67969360; 67969353),nenodarbojas ar privātiem sūtījumiem,tāpēc sūtīju caur uzņēmumu,kurā strādāju.Vajadzēja paku piegādāt 5darba dienu laikā,kā nekā kurjers.Ja sūta ar Parcelforce,pakas var izsekot internetā līdz pat LV robežai;tiklīdz tā ienāk LV,jāpaļaujas uz piegādātāju tīru sirdsapziņu.Sākumā paka iet uz Lietuvas noliktavu,tad-uz LV.Manu paku piegādāja pēc vairāk nekā 3nedēļām,bija izzagta kafija un tēja(Latvijā pa pastu atļauts iesūtīt līdz 10kg kafijas;viss bija sapakots atkal tā,it kā nekas nebūtu vērts vaļā).Sāku zvanīties un meklēt,Latvijas galā nekādu palīdzību nesaņēmu,zvanīju atkal Parcelforce,šie palīdzēja un beidzot "lika" Latvijas galam paku piegādāt nākamajā dienā "bez jebkādas aizķeršanās".Drīz vien šie steidzās un piegādāja manu sūtījumu tās dienas vakarā.Neesmu pārliecināts,kuram galam jākaunas vairāk--LT vai LV.Katrā gadījumā, biju nokaitināts ne pa jokam.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Sergejs

-38

 
Mani tas ari interese.Izvilktas davanas,Gribu rakstit sudzibu

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.