Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 953 skatījumi

klusa vieta pie jurmalas?

Ceļošana » Latvija

Velos sievietei uztaisit parsteigumu ar vakarinam pie juras, noorganizet galdinu un edienu un atvest vinu pie juras... Bet izdarit pasam nevis pasutit! Velejos pajautat kur ir gar jurmalu visklusaka(maz cilveku) un tai pasa bridi skaista vieta?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Mūsu restorānā Jūrmalā katram ēdienam veltītā radošā pieeja pārsteigs pat pašus prasīgākos gardēžus. Esat Vidusjūras virtuves, eksotisku kombināciju cienītājs vai arī dodat priekšroku tradicionālajiem Eiropas virtuves ēdieniem? Jebkurā gadījumā mūsu ēdienkarte Jūs neatstās vienaldzīgus – plaša picu, ēdienu uz oglēm un pastu izvēle, sātīgas brokastis jebkurai gaumei….

Nebaidieties pazust šajā izvēles pārpilnībā, mūsu personāls vienmēr ar prieku ieteiks ēdienus atbilstoši Jūsu gaumei. Laika gaitā pārbaudītas receptes, augstākās kvalitātes sastāvdaļas un pavāru profesionālās prasmes Jūsu maltīti pārvērtīs par īstu gastronomijas ceļojumu!

https://majorenhoff.lv

pirms 5 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Šajā gadalaikā atpūtnieku bari vēl nekur nebūs, var uz Daugavgrīvas tālo galu vai Buļļuciemu vai uzreiz aiz Jūrmalas - Jaunķemeri, tur tieši blakus nav pilsēta, vai gluži otrādi otrā pusē - Kalngale, starp Gauju un Lilasti.
Baltā kāpa ir skaista vieta, bet tā nav gluži pie jūras un tur var nolauzt zobus kamēr aizbrauc.

pirms 11 gadiem  

mark kordjukov, pirms 11 gadiem :

paldies par info!!! aizbraukšu paskatīties kā tur īsti ir!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.