Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1048 skatījumi

Kur pēc jūsu domām Ltvijā ir viss skaistākā vieta

Ceļošana » Latvija

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Skaistāko vietu būs grūti nosaukt, jo tādu ir daudz un tām ir atšķirīgs skaistums.Ir skaistas dabas ainavas ar un bez ezeriem un upēm skaistas pilsētas un to vietas.Tā kā nāksies apbraukāt visu Latviju dažādos gadalaikos ,lai novērtētu tās skaistumu :)
Esmu diezgan daudz braukājis pa Latviju un varu teikt , ka tā aizviem mani pārsteidz ar savu burvību.Nekad nevar paredzēt ,kura vieta , kādā gadalaikā , kurā stundā un apgaismojumā tā taps neticami skaista.

pirms 9 gadiem  

JanKa, pirms 9 gadiem :

Pilnībā piekrītu, ja prasītu tik vien kā skaistāko vietu pie jūras, arī būtu grūti patiekt, jo jūras krasts Latvijā ir tik dažāds, gandrīz katrā kilometrā ir cits skaistums. Ir vietas kur var redzēt saulrietu jūrā, ir vietas kur saullēktu, ir vietas, kur reizēm var redzēt abus.

Egils Dālmanis, pirms 9 gadiem :

Esmu mēģinājis fotogrāfēt, braukājot darba darīšanās pa Latviju, bet ne vienmēr ir laiks un iespēja apstāties ,lai fiksētu redzēto.Tāpat ne vienmēr fotoaparāts un fotogrāfētājs spēj saglabāt to noskaņu, to telpiskumu , to mirdzumu ,kas ir dabā :(

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Skaistums ir subjektīva lieta, kas ir saistīta ar mūsu uztveri, kas vienam šķitīs ārkarītigi skaisti, citam tas būs pavisam vienaldzīgi. Latvijā skaista ir gan neskartā daba, gan ūdeņi, upes, ezeri, gan dažādu gadsimtu arhitektūras pieminekļi, šauras ieliņas, gan dažādi kultūras un vēstures apskates objekti. Tā ka viss ir atkarīgs no tā, ko jūs uzskatāt par skaistu. Lielākā daļa ārzemnieku jūsmo par Latvijas neskarto dabu, piemēram, Ventas rumba Kuldīgā ir skaista vieta, Sabiles vīna kalns ir pietiekami ekskluzīva un Latvijas videi netipiska ainava, Latgales zilie ezeri, katoļticīgajiem noteikti iespaidu atstās Aglonas bazilika apmeklējums. Vecrīga ir ļoti skaista ar savu arhitektūru, it īpaši, ja Rīgā nedzīvojat un apmeklējat ne katru dienu.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
Jūras dibenā

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.