Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Liga Mikelsone

+122

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 989 skatījumi

lattelekom.

Datori un internets » Sociālie tīkli

kāpēc mājās raustās lattelekom televīzija pērku atjaunoju tāpat raustās antena laba signāls rāda ka arī nav uz sarkano,vipār tos dekoderus tiem kas izdomāja vajadzētu purnā iedot tādi ķīniešu mēsli 3 gabali jau nodeguši??

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Jānis Bāliņš

+5436

 
Vai visu pateici?

pirms 10 gadiem  

Ēriks, pirms 10 gadiem :

:D

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Osmanis

+3608

 
Tas tev gadījūmā nav TVSTAR dekoderis? Nu jau sen atpakaļ biju arī nopircis to štruntu un uzreiz nācās vest atpakaļ, jo lūznim diezgan ātri parādījās tehniskas problēmas ar uztveršanu.
TVSTAR un SELTEKA dekoderiem tie uztvērēji tādi diezgan jūtīgi un līdz ar to tas signāls tāds nestābils un bieži raustās i bilde i skaņa. Kudi stabilāks signāls ir DigoTV un FlexBox dekoderiem, bet bez tā visa tāpat nācās vest uz servisu un mainīt trīs kondensatorus DigoTV dekoderim dēļ nestabīlā sprieguma tīklā. Tā kā varu tev piekrist ka visa šitā digitalizācija, dekoderi ir baigas čakarizācija. Interesanti kas nāks tālāk pēc šitiem brīnumiem.
Es tev ieteiktu gan labāk izvēlēties Lattelecom Interaktīvo TV, kam būs augstāka attēla kvalitāte un kurš tev vienmēr rādīs bez aizķeršanās, vismaz man tā ir.

pirms 10 gadiem  

Liga Mikelsone, pirms 10 gadiem :

Tieši tā tv star viss skaidrs jautājumu vairs nav............paldies!!!

Uldis Segliņš, pirms 10 gadiem :

Čakarizācijā nav digitalizācija vainīga, bet tās ieviesēji. Tas mums ļoti daudzās sfērās tā ir - ideja būtu laba, bet ievieš tā, ka no labierīcībām nemaz iziet nav laika.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
Man ir ķīniešu un ne visai labs, piem., visiem burtiem nav vietas ekrānā. Bet nodedzis vēl nav reizi. Tu laikam ne to skaties vai ne to pērc.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Ja signāls būs uz sarkano, tad neceri ko redzēt. Zaļam jābūt.
Un dekoderiem nav ne vainas. Nodegt var ja tev elektrības problēmas. Man radiem stāv Lattelekoma dekoders kopš sākuma un nekas nav nodedzis.

pirms 10 gadiem  

Liga Mikelsone, pirms 10 gadiem :

Tur jau tā lieta ka nav uz sarkano bet uz zaļo tāpēc jau nav skaidrs kamdēļ raustās,viss jau noskaidrots paldies par atsaucību........

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.