Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

-170

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3556 skatījumi

kā uzlauzt draugiem.lv profilu un uzzinat mobila numuru ,vai bez uzlaušanas un uzzināt drauga numuru.

Datori un internets » Sociālie tīkli

esmu dzirdejis ka to var izdarit :)

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

draugiem.lv

+652

 
Numuru var pajautāt draugam, bet draugiem.lv profilu a) nevar uzlauzt, b) pat par mēģinājumu to var sanākt pamatīgas nepatikšanas. Labāk pat nedomā par to.

pirms 10 gadiem  

Jānis Ivanovs, pirms 10 gadiem :

Kapec esi tik pārliecināts ka nevar,var tikai nepareizajā vieta meklē,man pašam tika profils izdzēsts man nezinot,vienkārši tika man spiegs iesūtīts kuru nepamanīju.

Uldis Segliņš, pirms 10 gadiem :

Nevar, tas tā naivi teikts. Vajag tikai pietiekoši motivētu speciālistu un uzlauzt var absolūti jebko. Drošība ir dinamisks, abpusējs process, nevis statisks, vienpusējs stāvoklis. Jautājuma uzdevējs gan pat līdz mēģinājumam netiktu, tikai tāda fantazēšana par baumām, kas visdrīzākais arī ir nepamatotas.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kas isti jadara?

Pievienojies seit!

Sveiki visiem ! Varbut kas velas nopelni ka bezmaksas biedrs diena lidz pat 5.00 10.00 15 - 25.00 - 50.00 - 100.00 USD Drosi var registreties te : http://ejuz.lv/pray4bucks Jums bus vajadzigs ( payza https://goo.gl/z5Z661 ) vai paypal, Iesaku pievienoties :) Saits maksa!
Visi kas velas piepelnities tad te registracija http://ejuz.lv/pray4bucks

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

draugiem.lv

+652

 
Teorētiski, protams, var jebko, bet ne jau līmenī - lai dabūtu drauga telefonu.:) Jāni, profilus 100% gadījumu "uzlauž" tāpēc, ka tiek nomētātas paroles - ir ļoti liels skaits cilvēku, kurus iznerro it kā tuvākie cilvēki, kas zina šo paroli, bet vairums paroles uzdāvina makšķerniekiem. Neviens TĀDA līmeņa hakeris, kas varētu šo izaicinājumu pieņemt, netērēs ne minūti sava laika tik bezjēdzīgam procesam kā profila uzlaušana.

pirms 10 gadiem  

Jānis Ivanovs, pirms 10 gadiem :

Sākuma tekstam nepiekritīšu,dzīvoju viens pats un citiem pie mana datora nav pieejas,man profilu izdzēsa vienkārši atriebjoties,zinu kas un kapec tā darīja.Par hakeriem pilnīgi piekrītu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.