Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 3485 skatījumi

Kā dabūt darbu apbedīšanas birojā?

» Karjera un darbs

Esmu samērā nesabiedrisks cilvēks, un man nekas nebūtu pretī transportēt, mazgāt vai apģērbt nelaiķus. Nekur nevaru atrast kādu vakanci, tomēr neticu, ka pilnīgi visas darba vietas ir aizņemtas. Iespējams, ka tik "delikātas" profesijas vakances netiek publicētas sludinājumu portālos, bet kur gan tādas varētu atrast?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

līķus mazgā morgā.
es tiku straadaajis apbediishanas birojaa. tikai es tur liikjus nemazgaaju. es kalu burtus un portretus, līķus vispaar netiku redzeejis. bet ja gribi ar līķiem tad tieshaam ej uz morgu. ar formaliinu vareesi ieziesties

pirms 13 gadiem  

kārlis lapiņš, pirms 13 gadiem :

turklāt līķi mēdz uzpūsties un kad gāzes nāk āraa tām izeja ir caur diviem galiem. kad naak caur muti, tad izklausās ka līķis gārgtu vai mēģinasatu runaat. baisas sajuutas

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Inga Mersi

+1240

 
Es domāju, ka tāpat kā darbu jebkur citur, izvelc (no neta) ārā visus pilsētas apbedīšanas kantorus un tad vainu izsūti visiem cv ar motivācijas vēstuli, vai apzvani, vai pat var apstaigāt un piedāvāt savu kandidatūru. Mēs reiz tā meklējām biroja darbu, paveicās. Gan jau Tev arī paveiksies!

p.s. Patraks tas jautājums izklausās... bet nu, kas man par daļu... :)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Valdis P.

+2589

 
Šīnī nozarē nav liela konkurence, ne katram ir dūša mazgāt līķus, tasīt make up, algai ir jābūt puslīdz...rīkojies kā iesaka Inga, un esi drošs- Tev b ū s darba attiecības;)

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.