Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Līva Livucis

+2335

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1739 skatījumi

Darba meklēšana!

» Karjera un darbs

Vai varat ieteikt, kā visefektīvāk meklēt darbu? Esmu ievietojusi sludinājumu SS.lv, Zip.lv, skatu cauri portālus CVonline.lv un vakances.lv un esmu izsūtījusi kopš vakardienas jau palielu kaudzīti CV. Esmu pašreiz bērnu kopšanas atvaļinājumā un līdz martam būtu ļoti aktuāli atrast nopietnu darbu. Man ir augstākā izglītība pedagoģijā un tūlīt maijā būs otra augstākā izglītība finansēs. Līdz bērna piedzimšanai 2.5 gadus strādāju par administratori - procesu kontrolieri lielā telekomunikāciju uzņēmumā un pirms tam 6 gadus par informātikas un sākumskolas skolotāju. Kā arī esmu strādājusi ļoti daudz ar dažādām datu bāzēm. Ļoti patiktu arī turpmāk darbs, kas prasītu loģisku domāšanu, darbu ar datu bāzēm, dokumentiem, cilvēkiem, precizitāti un augstu atbildības izjūtu. Varbūt kāds varat palīdzēt.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Anna Radionova

+6872

 
Saiti ir labi. Galvenais ir likt katru dienu,atjauninat lai stav pasa augsa.Tad vismaz ieveros.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Nils Laufmanis

+882

 
pirmkārt, jau tīri veselīgi būtu iestāties bezdarbniekos...tas, ja oficiālais statuss ļauj. Viņi var dažus labus piedāvājumus izteikt saistībā ar mācībām, pārkvalifikāciju utt.
tad pati vari vēl pameklēt adresītēs- nva.lv, cvmarket.lv, workingday.lv

pirms 14 gadiem  

Līva Livucis, pirms 14 gadiem :

Bezdarbniekos jau esmu iestājusies kopš 30.septembra,kad arī iestājos kursos. Iestājos kā 44.rindā, bet vēl pagājušo pirmdien viņi tā arī man nevarēja pateikt, kā šī rinda ir pavirzījusies.

Līva Livucis, pirms 14 gadiem :

Tad vēl gribēju kandidēt uz projektu, kur paredzēta finansiāla palīdzība komercdarbības uzsākšanai. Informatīvajā dienā aicināja, lai piesakās, bet kad reāli jau oktobrī griezos ar šo ideju, tad viņi pateica, ka rindā neuzņem, jo vēl iepriekšējie nav apkalpoti, bet pirmdien man bija jānoklausās, kur es vispār pie tādas info esmu tikusi. Pieteica, ka pierakstot mani rindā, bet nu lai nesaceroties gan. Un lai arī visai uzstājīga - nekas uz priekšu šajā valstī ātri nevirzās.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Juris

+60

 
Darbu vieglāk atrast kādā labā darbs sludinājumu portālā, piemēram, www.vakance.lv :)

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Domāju, ka nepieciešama detalizētāka informācija, lai varētu pateikt tieši Tev, kur ir (ja ir) problēma. Varbūt pamēģini karjeras konsultāciju? Ne vienmēr tās ir par maksu. NVA, šķiet, piedāvā tādu pakalpojumu. Arī www.jobnetwork.lv ir skype konsultācijas, tur arī ir CV un vakanču datubāze, kur var mēģināt kaut ko sev atrast.
Vēl var mēģināt sūtīt savu CV atlases kompānijām pa tiešo, lai iekļauj aktuālajos (arī slēptajos) konkursos. Ne vienmēr viss ir publicēts :)

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.