Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Cilvēks

+3646

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1520 skatījumi

volkswagen sharan vs Ford Galaxy

Auto un transports » Pirkšana un pārdošana

Tātad gribu pirkt vienu no šīm mašīnām, bet nevaru izlemt! Izsakat lūdzu savus viedokļus par un pret. Mašīnas gads 2003-2005.
Kā vispār iet, apkalpošanas ziņā, ērtības.

Pirms 12 gadiem

Opel zafira arī izskatās tīri neko. Pat navarotu vairāk.

Cilvēks, pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Es ņemtu Sharan. Bet nemāku pamatot, kāpēc. Laikam tāpēc, ka ar Opeļiem un Fordiem man ir bijusi tikai negatīva pieredze. Un plus vēl faktors, ka vienreiz dabūju izbraukt ar vēl siltu un tikko no konveijera nonākušu 2006 Sharan un tas bija patīkamākais izbrauciens.

Beņķi gan bija neērti (stulbi izlocīti + cieti), bet pati braukšanas dinamika, klusums salonā, pati salona apdare un praktiski viss pārējais man ļoti, ļoti patika. Un priekš 2.0 dīzeļa gāja diezgan forši. Nevarētu teikt, ka bija gurdens.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Mašīnas tehniski ir vienādas. Tas ir viens modelis. Vēl tas pats ir arī Seat Alhabmbra. Vidēji aprīkoti, viņi visi ir vienādi, bet VW tika aprīkoti bagātāk un attiecīgi ir dārgāki, Fordi ir vidēji, Seati visplikākie un lētākie. Ja par ērtumu, tad, ja tu paskatītu Chrysler grupas Grand Voyager līdzīgos, tad saprastu cik Sharans ir neērts. Pamatneērtība ir nebīdāmās durvis, salona šaurums. Dzinēji jēdzīgi ir tikai dīzeļiem, bet kopmā kūtri. Ja benzīna/gāzes 3.8L Chrysleram nevinā acī nejūt starpību vai brauc viens, vai 7 rumpji ar bagāžu, tad Sharanam tā nebaudāma problēma. Bet, ja mierīgi ripo, tad jau pabraukt var.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

fuikas gingers

-230

 
ieteiktu nemt ford galaxy 2007 jo tas ir ļoti komfortabls un ar to ir patīkama brauksana nekā ar sharanu un fordam ir dīzelis tas nozīmē kad tas sanāk daudz lētāk un sahara ir nekomfortabla tur vis ir taka saspiests

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.