Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2310 skatījumi

Auto pirkšana Vācijā

Auto un transports » Pirkšana un pārdošana

Vai kāds varētu aprakstīt procedūru, kā Vācijā nopirkt un atdzīt automašīnu uz Latviju (kādi dokumenti, muitas, kur jāiet). Paldies!

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Mazs koriģējums, ko pamanīju, jo pašam šobrīd ir šāda problēma, tas numurs kurš ir derigs uz 5 dienām NAV domāts exportam no Vacijas, t.i. ja pa ceļam nesanāk satik vācu Polizei tad viss ir ok, bet ja tomer sanāk ceru, ka loti labi māki vacu valodu un kaut kā varēsi izlocīties, vai iestastī ka tur 1km no robežas tev mazdārzinš... :)
INFO:http://de.wikipedia.org/wiki/Ausfuhrkennzeichen
tas ir tas ko tev vajadzēs, lai likuma robežās exportētu auto.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pirmkart ja perc vacija tad pec masinas iegades noperc 5 dienu nummurzimi maksa kadi 100 lidz 150 eiro lai vari parvest uz lv.un tad vienkarsi lv registre savu atdzito auto tad kadi 200 lidz 300 lv par registresanu te.cik atceros no radinieka ka vins dzina uz lv no vacijas.tev tik jaapskatas ka vieniem sauc to vietu kur registre mums csdd bet viniem neatceros diemzel.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.