Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ludis

+1705

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1191 skatījumi

Vai ir kāda ierīce, kas ļauj atklāt, ka mašīnai virsbūves detaļa ir pārkrāsota (sista un salabota)?

Auto un transports » Pirkšana un pārdošana

Pie ultravioletā lampa vai kas līdzīgs?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Virsbūve jau nav tik svarīgi,ja ir deformēta nesošā daļa,kuru parasti neviens neskatās.Plastmasas bamperus var no otras puses apskatīt,vai tie ir kausēti vai nē.Ir redzēts,ka cilvēks nopērk pārkrāsotu auto un gada laikā balē un lūp krāsa nost,tādā gadījumā grūti būs ko pateikt.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Viktors

+1557

 
ja vēlies pirkt auto, iesaku paņemt spečuku,lai visu apskatās, bet pa to laiku vari kaulēties par cenu un uzdot savus jautājumus, jo pie iegādes ir mazs stresiņš, ja'domā par naudu, parrakstīšanu, apdrošināšanu u.t.t un var kaut ko palaist garām, tā, ka ņem palīgus

pirms 11 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 11 gadiem :

Tas ir prātīgi,jo uzreiz pateiks arī citas vainas,izšauti gaisa spilveni,skrūvētas virsbūves detaļas,pārlīmēti logi,utt.ko parastais nemaz atšķirt nevar.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
...bet ja sitiens bijis pamatīgāks un nācies mainīt veselas virsbūves daļas/ spārni ,motora pārseg utt / tad var gadīties ,ka krāsas biezums ir ļoti līdzīgs rūpnīcas krāsojumam :(Tāpat var"šrotā " sameklēt detaļu ar precīzi to pašu krāsas toni ,kas vajadzīgs un atliek vien nomainīt.
Ja ir bijiušas nelielas skrambiņas vai buktītes,tas neietekmē braukšanas kvalitāti ;)
Ja virsbūve nav sarūsējusi, daudz būtīskāks ir motora un ātrumkārbas stāvoklis ,jo lielāko daļu piekares var samērā lēti nomainīt/ ir ,protams ,arī izņēmumi /,bet ja motors ir izdilis vai ar plaisu....

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
ir speciāli krāsas biezuma mērītāji, kas izmēra līdz milimetra tūkstošdaļai. Maksā sākot no 35 ls (ja pērk internetā no polijas). Vienīgais jāzina cik kurai detaļai ir jābūt virsū tai krāsai. katrā ziņā aparāts atmaksājas ātri. :o)

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Oto

+10200

 
magnēts ietīts lupatiņā. Pārbrauc pari un jutīsi, kur vājāk pievelk tur krāsa biezāka. Godīgi sakot kāda starpība vai auto nedaudz kosmētiski ir bijis sists, galvenais cik kvalitatīvi sataisīta. Tas pat reizēm ir zināms pluss, jo detaļa tiek pārkrāsota. Lietotu auto ne reizi neapskādētu ir maz.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.