Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 899 skatījumi

Kas jāskatas pērkot auto?

Auto un transports » Pirkšana un pārdošana

Kas būtu jāskatās, jāparbauda, pērkot mašīnu no rokām - sludinājumu portālā sslv . Lai neiegrābtos.

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Magnum PI

+7180

 
Lai motors un ātrumkārba nebūtu eļļaini,piedarbināt,lai pārliecinātos kā no motors pielec un strādā(ja dīzelis,pārliecinies kad motors pielec nav zili dūmi)Vēlams arī izbraukt kādus 4km lai sajustu kā auto turas uz ceļa,vai kaut kas negrab piekarē vai stūres šarnīros,pārliecinies vai apakšā nav rūsa(lanžeronos,arkās,grīdā,sliekšņos,pa spied ar īkšķi sliekšņa sānus,tiem jābūt stingriem,vai izplūdes sistēma nav izrūsējusi)pārliecinies vai durvis normāli aizveras,vai bremžu diski nav nodiluši utt.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Elvijs Sviklis

+317

 
Te būs informācija par mašīnas apdrošināšanas vēsturi. Redzēsi vai ir bījuši kadi avārijas gadījumi latvijas teritorījā.. No stipri sistām mašīnām izvairies.: Tas ir maksas pakalpojums
sms.ltab.lv
Pameklē datus csdd. Loti erta ir android csdd aplikācija kur var par 1 e uzzināt visu mašīnas vēsturi, ipašniekus, nobraukumu, no kuras valst ievesta, vai ir kādi sodi un Tehniskās apskates dati.
Un pārējais jau tehniskais, ja pats nekko no mašīnām nesaproti tad vari aizvestu uz kādu no servisiem lai uztaisa diagnostiku, tā dara daudzi un servisi ir pretimnākoši.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Pirmais un galvenais,lai ar dokumentiem viss kārtībā,ir dzirdēts,ka cilvēks paņem kredītā meklēšanā auto,beigās maksā kredītu un dzīvo bez mašīnas.
Es domāju tev jāņem specs,ja izvēle kr;it tikai uz vienas markas auto.Vismaz kā Vācijā notiek,tur pat motorā ar zondēm ielien un pasaka kāds tā stāvoklis.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.