Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3472 skatījumi

Vai kāds ir pārbūvējis auto no benzīna uz dīzeli? - gribējās zināt praktiski cik tas varētu izmaksāt un ko viņi tur pārbauda? cik ilgi?

Auto un transports » Apdrošināšana un reģistrācija

CSDD mājas lapas info ir viens, bet kā ir praksē?

Pirms 14 gadiem

nesaprotu - kas te sarežģīts, muļķīgs vai kas - ir divas mašīnas, tikai jāpārliek motors ar visiem sīkumiem un viss (nav runa par tehnisko pusi un nav runa par visa tā pirkšanu). Jautājums ir tiem, kas to ir jau darījuši - kāda ir visa tā procedūra un cik kopā izmaksā oficiālās lietas.

Andris Namnieks, pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

JanKa

+80131

 
O jā atkal viens varenais latvis nolicējs - un vēl priekšnieks.
Ir cilvēki, kuriem aizraušanās auto ir darbošanās ar auto, tā būvēšana vai pārbūvēšana. Lai ar no nulles uzbūvētu auto piedalītos satiksmē vajag miljons papīru. Lai ar pārbūvētu auto piedalītos satiksmē arī vajag veikt tehnisko ekspertīzi. http://www.csdd.lv/default.php?pageID=1099295508 Cilvēks jau visu to ir izlasījis, bet vēlas uzzināt vai kādam ir prakstiska pieredze, bet nē protams, viens internetburšķis, ka tik iepļūtīt ko nejēdzīgu. Priekšniek, Rīgā esot liela bedre ej palīgā aizbert nevis te tukši d...

pirms 14 gadiem  

Elīna Zeibote, pirms 14 gadiem :

+1

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
ko nozīmē pārbūvējis??? Tur tak ir jāmaina viss dzinējs pilnībā kā arī degvielas sūknis un bāka, degvielas caurules un man liekas vēl 100 visādi sīkumi. Katrā ziņā, tas ir pats neizdevīgākais, kas Tev var ienākt prātā - labāk atrod mašīnu jau ar dīzeļa dzinēju kopš dzimšanas.

pirms 14 gadiem  

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 14 gadiem :

Tas ka cilvēks grib skrūvēt,darboties,eksperimentēt un likt kopā visu pats,ir tikai apsveicami.Bet lētāk noteikti būs nopirkt gatavu,ar dīzeli,pārbūvēt sanāks dārgāks prieks.Tas pats kas neatmaksājas pāriet uz gāzi.

Andris Namnieks, pirms 14 gadiem :

MB 124 kupejām nenāk orģināli dīzelis, bet ja man tie abi ir - i 124 kupeja, i 124 sedans ar dīzeli, kurš ir bez papīriem, turklāt, ja mans meistars ir man parādā palielu naudu, kuras viņam nav un viņš pats tākā vēlas pārlikt, tad - atliek tikai jautājums cik tas varētu izmaksāt un kam vajadzētu pievērst uzmanību.

Priekšnieks, pirms 14 gadiem :

Nu tad prasi cenu savam meistaram! Meistari ir dažādi un cenas arī.
vienīgais kas man liekas neskaidrs - vai motoru no mašīnas kam nav papīru, varēsi legāli piereģistrēt jaunajā mersedesā. to pajautā labāk CSDD, nevis te.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Tomass Vidriks

+5834

 
Ja kāds vēl te kautko minēs par pārbūvēšanu tad uzreiz varu pateikt kad pateisības būs visiem, sakarā ar cenām un kas jāmaina,. Ja tu pievērsīsi uzmanību automašīnām, tās iespējas ir dažādas, Piemeram. Lai pārbūvētu VW ir jāmaina viss, sākot ar dzinēju, suportiem, izpūtēju, Tahogrāfu, bāku, pumpi Un protams, jāizgērbj viss auto lai nomainītu vadus. Bet ja pārbūvē Peugeot no 1991 gada, tie auto nāk jau ar vispusēju vadu sistēmu (tautā sauktie Euro standarta štekeri.). viņam nomainīt visu pēc kārtas tikpat viegli kā krāsu printerim.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

atmaksājas pārbuvēt gaz53 un zil tādēl ka 1tādu kravas importa analogi lēti nemaksā 2 gāze iznāk dārgāk 3krievu smago motori ir tikai gemorojs

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

nav jegas!

pirms 14 gadiem  

Andris Namnieks, pirms 14 gadiem :

tāpēc jau es jautāju lai pats varētu izsvērt jēdzīgumu?

Ingus Nikolajevs, pirms 14 gadiem :

ko ta tu jauta,ka tada gudreniece.redziet,vina pati izverte jedzigumu.ko ta tev vajaga?aprakstit visu detalas?un savu mb it ipasi 124 vari nodot srota.suds ne auto.priecigus svetkus aita!

Ingus Nikolajevs, pirms 14 gadiem :

ja tu tak virietis!nu tad vispar zabaks!

Andris Namnieks, pirms 14 gadiem :

vecāku mācītā pieklājība te sit augstu vilni - paldies :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.