Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Vispār jau parasti,vismaz manā gadījumā,līzinga līgumā ir teikts,ka drīkst braukt līzinga ņēmēja (turētāja) ģimenes locekļi. Nedrīkst iznomāt vai citādi ļaut braukt cilvēkiem,kas nav ģimenes locekļi. Bet tā kā nekur nav teikts,ka ar autiņu nedrīkstētu braukt uz ārvalstīm,tātad sieva drīkst braukt. Uz ES jau nu noteikti,nezinu,kā var būt ārpus ES robežām.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Valdistt

+8491

 
Vislabāk doto jautājumu izrunā ar savu līzinga kompāniju.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Martins Vids

+393

 
Līzinga autiņiem "pilnvaras" izsniedz tikai pats līzinga kantoris. Ja līgumā nav atrunāts savādāk. Ja līgumā kā vienīgais "lietotājs" ir vīrs - tad :( . Vēl jo vairāk, manuprāt, visi līzinga kantori pēc noklusējuma ļauj pārvietoties tikai un vienīgi pa Latviju - lai izbrauktu uz ārzemēm vajag īpašu atļauju no līzingkantora.
Arestēt ārzemēs (ne krievijā ;) protams neviens nearestēs uzreiz, bet problēmas sāksies ja izdarīsi kaut mazāko pārkāpumu... Un nedo dies, vēl patrāpīesies kauckur zem fotoradara - mājās līzinga kantoris pa pilnu programmu paņems priekšā.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.