Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 9058 skatījumi

Auto noņemšana no uzskaites pārdošanai. Kas pēc tam?

Auto un transports » Apdrošināšana un reģistrācija

Lieta tāda.

Random čalītim pārdevu savu auto, kuru pirms tam noņēmu no uzskaites pārdošanai. Šamais aizbraucis tālajās zilajās. Pagaidām stresa nav.

Pieņemot, ka ļaunākais svenārijs: kad tās 30 dienas būs riņķī un viņš drapaku nav uzreģistrējis uz sava vārda, uz svaniem neatbild un viņa vārds nav zināms.

Es kaut kādā veidā varu no auto atbrīvoties, lai pēc papīriem viņš neskaitās uz mana vārda un nekrāj parādus par nenomaksātu ceļa nodokli. Jau zvanīju uz CSDD un jautāju kas un kā ar šo jautājumu - taču tante otrā galā vislaik mala vienu un to pašu atbildi - atkārtoti jāierodas CSDD utt. Kad pajautāju konkrētāk - mute bija ciet un neko nemācēja atbildē.

Varbūt kādam ir saskare bijusi ar šādām lietām?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Viktors Buls

+2416

 
ja tu viņu noņēmi no uzskaites šādi: http://www.csdd.lv/lat/registracija/transportlidzeklu_registracija/ka_nonem_no_uzskaites_transportlidzekli_/?doc=692 tad pēc 30 dienām ar to auto uz ceļa nevarēs parādīties, kādas tev problēmas, ar valstī nereģistrētu auto apkārt braukās viņš...

pirms 11 gadiem  

Kristaps Vārpiņš , pirms 11 gadiem :

Tieši tādā secībā tika izdarīts. Arī visas kvītis/maksājumi ir saglabāti.

Bet jautājums - vai pēc tām 30 dienām auto turpina krāt nodokļa parādu uz mana pleca? Un ja jā, tad vai nevajag iet norkastīt k-kā?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Edgars Nglis

+341

 
Ja ir CSDD no uzskaites noņemts auto un ar to savāra ziepes nekas jau nav. Vismaz man atsūtīja paziņojumu ka varu izpirkt no plača ,jo bija ar evakuatoru aiztransportēta . Es uzrakstīju iesniegumu , ka atsakos no mašīnas un aizsūtīju pa pastu .Cik varēja saprast ka viņi pēc kāda laika to mašīnu utalizēs . Paziņojumu izsūta vienkārši pēdējajam īpašniekam.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Es vienreiz pārdevu vienam un nebiju pat no uzskaites noņēmis. Tas teica «es atbraukšu pirmdien un pārrakstīsim». Atbrauca pēc pusgada, lol. :D Bet nu viss bija ok, nekādus sodus nesalasīju. Tas ir mans veiksmes stāts, kas, iespējams, iedvesmos tevi. :D

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Viktors

+1557

 
kad noņēmi no uzskaites un pādevi auto, vai devi pases kopiju, ja iedevi peses kopiju, tad iespējams jaunais īpašnieks caur paziņām kādā autoplacī uzrakstīs izziņu-rēķinu un paŗreģistrēs uz sava vāŗda, bet ja nē, tad tev var būt ziepes, jo auto skaitās uz tevis un tev pienāks soda kvītis par a'trumu, par stāvēsanas un apstāšanās noteikumu pārkāpšanu u.t.t., l]ja arī tas notiks pēc mēneša, iesaku doties uz CSDD un konsultēties, varbūt vispār norakstīt to auto, tad gan viņam pakaļa svils

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.