Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 663 skatījumi

Sveiki, gribu uzzināt vai dodoties uz UK apmainot LV tiesības pret UK tiesībām, UK nebūs redzami LV iegūties soda punkti? Paldies!

Auto un transports » Apdrošināšana un reģistrācija

Problēma tāda, ka Latvijā ir iegūti 6 soda punkti, 2 dzēšas jūnijā un 2 augustā, bet vēl 2 nākošgad septembrī. Doma ir doties uz Angliju pastrādāt kādu laiciņu, tā kā ir tāda iespēja bija doma, apmainīt Latvijā iegūtās tiesības pret angļu, ar nolūku paslēpt soda punktu esamību, lai apdrošinot auto Anglijā nebūtu tik šausmīgi augstas izmaksas.
Vai varbūt tiesības nav jāmaina, jo Anglijā nav pieejama informācija, par Latvijā izdarītajiem pārkāpumiem un apdrošinot auto ailītē par pārkāpumu esamību var droši rakstīt, ka tādi neeksistē?
Ceru, ka kāds ir saskāries ar šo problēmu un ir informēts, un spēj palīdzēt.
Paldies, jau iepriekš! :)

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Anglijas sodu sistēma atšķiras no mūsējās sodu sistēmas! Ja ir neapmaksāti sodi, tad ar laiku tu par tiem uzzināsi arī UK, bet uz punktiem pilnīgi poh. Galvenais lai tiesības nebūtu atņemtas uz kādu periodu!

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.