Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 648 skatījumi

Baltikums.

Auto un transports » Apdrošināšana un reģistrācija

Sveiki , gribētos uzzināt kaut ko par Apdrošināšanu Baltikums , esmu ticis avārijā , pats nebiju vainīgs , bet lieta tāda janvāra sākumā aizvedu auto pie viņiem , viņi novērtēja un aizvedu uz specilizēto servisu , lai auto tur sataisa , iepriekšējā reizē biju BAN tur viss notika 2 nedēļu laikā , bet te viņi tāmi nevar apstiprināt jau pusmēnesi .

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Man ar iepriekšējo auto bija līdzīga pieredze,kur mūsu auto pie mājas apskādēja cits auto,iebraucot sānā.Bija BTA apdrošināšana,paņēmām bēdīgi slavenā Permalat servisa pakalpojumus.Tur tāmi taisīja veselu nepilnu mēnesi :D Kādas tik tur nebija atrunas,kad zvanījām un atgādinājām:D Var teikt kārtīgs uzmetiens,un nācās viņus pasūtīt.Senson paint servisā mums uztaisīja defektu aprakstu,otrās dienas rītā jau tāme bija gatava.Remonts nepilnas divas nedēļas,mainītas abas durvis,krāsošana.
Tavā variantā gan jau ka arī trāpījies tāds pats kretīns tāmētājs kā man ar Permalat,kas nejēdz izdarīt laikā savus pienākumus.Ja iedevi specializētajā servisā,tad servisam pašam arī ir jābūt tāmētājiem.Tāmē pie viņiem,ja Baltikumā to nevar laicīgi izdarīt.Vai ved pie dīlera ja auto nav vecāks par 7 gadiem.

pirms 8 gadiem  

Radions Maļinovskis, pirms 8 gadiem :

Tāmi jau laikā uztaisīja , Baltikums sāk ar savām atrunām , vienkārši lasīju , ka viņiem reputācija diezgan zema . Auto ir divus gadus vecs , dīlerim jau arī vajag atbildi no apdrošināšanas .

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 8 gadiem :

Tas gan ir interesanti.Kādas gan varētu būt atrunas.Ja ir tāme,tad tik maksā detaļas,tik un tik darbs,viss ir skaidrs un saprotams.Parasti ir dzirdēts ka apdrošinātājiem,ne tikai Baltikumā,visādas atrunas ir tad,kad grib ņemt atlīdzību naudā.
Vēl jau variants,ka tam Baltikumam nav laba sadarbība ar to servisu.Arī tas ka pie dīlera būs dārgāk.Bet ja auto vecums atļauj to darīt,tad tā arī nav atruna.Ja nekas nelīdz,piedraudi ka pieaicināsi "bez tabu",jo kaut kā jau skaidrībā ir jātiek.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.