Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis Kalvis

+15536

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1685 skatījumi

Kādi papildlīdzekļi būtu nepieciešami stiklu ielikšanai traktortehnikai?

Auto un transports » Remonts

Varbūt kāds no pieredzes var ieteikt speciālu aerosolu,smērvielu,instrumentus,lai daudz vieglāk varētu ielikt stiklus?Stikls nelīmējās,bet tiek ievietots speciālā gumijā,kur tas tiek nofiksēts ar gumijas ķīli.Tagad tie ķīļi,salīdzinot ar agrāk ražotajiem izmēros ir lielāki un sagādā daudz pūles,lai vispār to ieliktu!

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

DamagE

+26662

 
cik atceros no seniem laikiem, krievu masinam gumijas izmerceja siltaa ziepjudenii, aplika ap stiklu, tad no arpuses aplika kaprona auklu, uzlika uz tehnikas un velkot ara auklu apvilka ap metala karkasu kur paredzets stikls. nekadi citi paliglidzeklji nebija nepieciesami.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Janka

+1148

 
Stiklu tas tā bet lai ieliktu ķīli es kādreiz pēc tā formas pielocīju kapara rorīti un gumiju caur viņu spiedu ķīli iekšā. Nezinu gan cik lieli ķīļi tagad ir bet nu mož kko līdzīgu var uzbūvēt.

pirms 12 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Man ir iedotas citas logu gumijas,tādēļ arī nekādi nesanāca iemaukt,pat ar visiem minētajiem norādījumiem.Ķīlis ir vienkārši bezjēgā liels!Logu var ietūcīt gumijā,bet ķīlim vairs vietas nav!
Dabūšu īstās gumijas un darīšu kā jau minējāt!

Janka, pirms 12 gadiem :

Citreiz stikls arī bez ķīļa normāli turās, pamēģini ar striķi ievilkt viņu vietā nu moz nevajag nemaz to ķīli.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Kilim ir speciaala adata.Triisstuurveida gals ar caurumu viduu.Kili iever adataa un brauc pa rievu!

pirms 12 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Kur tad viņu nopirkt,jo paša gatavotās liecās,pašlaik arī viss stāv,jo ir baigais aukstums.Patiesībā ja logs ir gumijā,tad tur knapi var iebāzt skrūvgriezni,kur tad vēl ķīli,kura malas ir gandrīz 1 cm.platas!Man liekas,ka rāmis ir diametrā par mazu priekš tik masīvām gumijām!?Agrāk nāca mazāki ķīļi no tā arī spriežu par konkrēto tehniku,veikalos ar nezin un kas viņiem ir tas ir!

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Izņēmu durvis,atnesu mājās un ar jau sagatavoto trubiņu,kur ķīlis iet cauri ievēru,laikam tik tiešām vai nu logs nebija standarta sānos vai kas!?Ievēru kādās trijās minūtēs.Es tik atceros,ka t-40 viens nopirka priekšējo logu,tam atkal palika šķirbas,bet vecais,kurš bija iepriekš derēja kā uzliets.Man tik liekās ka tos logus jau sāk ražot Ķīnā tādēļ arī tas gadās.Tas nav vien ar logu atgadījies,bet citām daļām ar,piemēram radiators pa 2 cm.nederēja vietās,pieliekot pat vie oriģinālā bija redzams.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.