Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

0

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 856 skatījumi

Opel Astra TD1,7. 2001.g. ieslēdzu tuvās gaismas, mērinstrumentu panelis apdziest. ārējās lampas deg normāli, drošinātāji OK. Kur vaina?

Auto un transports » Remonts

Nesen nomira labās puses tuvā gaisma, un sākās šis dīvainums - kad ieslēdzu aizdedzi, panelis normāli spīd, arī radio displejs normāli. Bet, kā pagriežu uz gabarītiem vai tālāk uz tuvajiem, viss - panelis gandrīz pilnīgi apdziest - knapi knapi čūkst. nomainīju abas tuvās lampas, tagad visi uguņi deg normāli, bet panelis turpina dzist. Citur sistēmā nekādu traucējumu nav. Itkā ož pēc kaut kādas sprieguma noplūdes "pa kreisi", bet nu, nevaru sameklēt. Varbūt ir kādam padoms? Ja nav, tad varbūt varat pateikt priekšā, kur var ielādēt 2001. gada Opel Astra 1,7TD elektrisko shēmu? Nevaru sameklēt un patlaban taustos pēc 1998. gada modeļa shēmām, kas protams, atšķiras. Jā, un vēl - reiz man bija 1988.g. benzīna 1,8 Kadett - tam sistēma strādāja tā - ja kādā pusē izdega kāda no lampām, tad uzreiz nodzisa arī panelim attiecīgā puse. Bet, pēc lampas nomaiņas viss atjaunojās. Aber te ir cita dziesma...

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

džambulaija

+1611

 
Pieslēdz pie kompja un gan jau parādīs kur vaina!

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Vilnis

+4330

 
Viennozīmīgi-''masas' 9; trūkst! Vadam vajadzētu būt melnā krāsā-uztaisi papildus savienojumu ar virsbūvi! Pie viena iesaku pārbaudīt motora ''masas'' kvalitāti ar virsbūvi (tad gan parasti starteris pirmais rāda,ka problēma).

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Pirmajā brīdī gribās teikt: kaut kam pietrūkst massa. Ķēdi noslēdz caur citiem pieslēgtiem patērētājiem. Ja tur vēl elektronika, tad viss var būt sarežģītāk.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.