Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1156 skatījumi

Sveiki ! Kādi ieteikumi kā aizlāpīt šo plaisu? http://failiem.lv/g/sktiwbf#i4

Auto un transports » Remonts

Materiāls ir alumīnija + magnija sakausējums , metināt nevarot. Izurbt caurumu plaisas galā? Varbūt ir kāda ļoti stipra līme ?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Jā ,nepatīkams gadījums un cik saprotu ,tad ieplīsusī detaļa notur riteni taisni kopā ar aukšējo savienojumu.Man ir šaubas vai jebkāda līme var šo plaisu noturēt.Baidos ,ka arī savelkot abas plaisas puses kopā ar kādu papilddetaļu ,problēma netiks atrisināta un plaisa turpinās augt.
Tās melnā, augšējā daļa bīdās iekšā tajā apkšējā? Tas nozīmē,ka baltais savienojums nodrošina vienlaicīgu abu pušu kustību uz aukšu un leju ,braucot pa bedrēm.Ja tajā plaisas vietā pārlūzt ,tad ritenis nostāsies škibi un atspiedīsies pret vienu no daksās sāniem.
Man škiet ,ka varētu risināt šo problēmu ar kādu papildetaļu,tikai ja tai atrodas vieta.Nezinot amortizātoru gājiena garumu ,cik vietas aizņem ritenis un pārējās detaļas ap dakšu ir grūti ko ieteikt.Var būt tā ieplīsusī detaļa ir tik tieva un eleganta,ka nekam vairāk tur nesanāca vietas :(
Neapskaužu!!! Siutācija sarežģita.Ja arī varētu metināt nez vai atrisinātu problēmu 100% un ilgstoši.Atškirtos sastābs metinājuma vietā utt.

pirms 11 gadiem  

Krātiņš Būris, pirms 11 gadiem :

Šeit redzams vairāk http://failiem.lv/u/sktiwbf , plaisa tā turās jau mēnesi un nepalielinās , izurbjot cauruma plaisas galā nevarētu problēmu atrisināt? Pēc loģikas tad plaisai nebūtu , kur tupināties.

Egils Dālmanis, pirms 11 gadiem :

Kaut kā intuitīvi un no pieredzes ir sajūta,ka urbums nelīdzēs,jo detaļa tiek spēcīgi noslogota un ka tik urbums nepaātrina nolūzšanu.Nav jau zāģis vai bundzenieka šķivis ,kur plaisu var aizurbt vai izgriezt ,lai nepļerkst.
Ka tā padomāju tam mazajam lociņam ir pamatīga slodze.To vajadzētu taisīt no titāna.
Ja man gadītos šāda problēma neesmu pārliecināts vai bez citu un labu metālapstrādes iekārtu palīdzības spētu to atrisināt.Jauna droši vien maksā bargu naudu :(

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Oto

+10200

 
Ņem savelc ar plastmasas savilcējiem :) [Oto troļļo]

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Tomiņš

+5213

 
var mēģināt veidot mezglu ,izmantojot pielāgotas formas metāla stiprinājumu,kniedes epoksīda sveķus un metāla skaidas,visam jābūt notīrītam,attaukotam,kniedēšana jāizmanto lai līmi varētu dabūt itin visur zem stiprinājuma.izmanto arī līmlenti.ārpusi apstrādā pēc sacietēšanas.jo ,garāka savienojumvieta,jolielāka iespēja,ka izdosies.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.