Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1882 skatījumi

Kā pārbaudīt landa zondi ja ņem šrotā??

Auto un transports » Remonts

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Āris

+22646

 
Lambda zondi pārbaudīsi tāpat kā pērkot piemēram dzinēju,ir jāsarunā ja neies jāpieņem atpakaļ.Viņu jau viegli nomainīt un izbrauc turpat līkumu.Ja nepiekrīt ej uz citu šrotu.Citu variantu nezinu bet viņas jau iet bojā samērā reti.

pirms 11 gadiem  

Āris, pirms 11 gadiem :

Iepriekš protams uzņem skaitītāja rādījumu kā arī benzīna.Ja iepriekš tērēja vairāk kā divarpus reizes tad nobraucot pat kādus desmit km varēs redzēt vai ir izmaiņas.Bet parasti jau šrotos var sarunāt un vismaz nomainīt ar citu ja trāpās bojāta.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Oto

+10200

 
Pirmkārt jau vizuāli, lai nav apkvēpusi vai nodegusi. Otrs var ar testeri pamērīt, ja ir 4 vadu zonde, tad lambdas zondes sildītāja vadi(vienādas krāsas) nedrīkstētu būt vaļēja ķēde un signāla vadiem ir jābūt noteiktas pretestības robežās, tas gan jālasa servisa manuālī. Ņemot šrotā nav garantijas, ka tā nav kāda neorģinālā, tā kā ieteicams ņemt tādu pašu ražotaju kā jau bija, ja vien pašam nav universālā bijusi.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.