Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Viktors

+1557

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 859 skatījumi

jautājums autospeciem

Auto un transports » Remonts

šadien Ford Galaxy 1.9 tdi nomainīju degvielas filtru, pielaidu dzinēju, tas kā vienmēr pēc filtra maiņas pāris minūtes nevienmērīgi darbojās, jo sistēmā bija gaiss, pēc tam vēl minūte piecas aizgāja, lai pilnīgi pazuda gaisa burbulīši caurspīdīgā caurulītē, kas iet no filtra uz degvielas sūkni, bet sākot braukšnu parādijās dzinējā tarkšķis, tāds ass trrr -trrr-trrr, aizdomas, ka nestrādā viena sprausla. Dzinējs darbinās no pirmā piesitiena, degviela pienāk pie sprauslām, jo skrūvēju vaļā trubiņas, kas pienāk pie sprauslā un spiež arā degvielu, ķa noskaidrot kura sprausla nestrādā, vai kādam bija līdzīgs gadījums.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Tā būs grūti saprast ,kas tas par trrr.Paņem sausu koka līsti ,koka slotas kātu un pieliekot vienu galu pie motora dažādām vietām,bet pie otra gala vai sāniem piespiežot ausi mēģini izklaušināt no kuras vietas tas troksnis varētu nākt.Nez vai tas saistīts ar filtra maiņu.Visticamāk tā būs sakritība.

pirms 11 gadiem  

Viktors, pirms 11 gadiem :

droši vien vajag raut ārā visas četras sprauslas un vest uz stendu , lai pārbauda, tad arī būs skaidrība

Egils Dālmanis, pirms 11 gadiem :

Ja skaidrs ,ka sprauslas - dari tā.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.