Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 879 skatījumi

Kā var dabūt nost krāsu, lai nesabojātu pamatkrāsu?

Auto un transports » Remonts

Paziņa iebrauca ar mašīnu žogā un visa mašīnas aizmugure ir ar krāsu. Vai var mājas apstākļos noņemt žoga krāsu, lai nesabojātu mašīnas krāsu? Ja var, tad kā?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Ja žoga krāsa nav ierīvēta auto krāsā un mašinas detaļa nav sabuktēta ,tad var noslīpēt ar kādu 2000 vai 2500 Nr ūdenspapīru un ar krāsas pulējamo pastu nopulēt.
Smalko smilšpapīoru var nopirkt piem.Depo , bet krāsas pulējamo - auto krāsu veikalos/ pilnīgi pietiekami būs vidējā rupjuma /.Var nopirkt 100-200g,jo visa pudele maksā Ls 25.- .Iespējams ,ka var uzreiz pulēt.Ar roku būs ilgstošāk, tādēļ tajā pašā Depo var nopirkt ,urbmašinā iestiprināmu disku un pie tā piestiprināmu ar "ezīšiem 'porlona ripu.Ieziež ar pulējamo pastu un pulē.
Var mēģināt arī pulējamās pastas vietā izmantot krāsu atjaunotājus, kas savā būtībā arī ir ar pulierpastas piejaukumu, bet vēl ar vasku.
Slīpējot ar smilšpapīru jāuzmanas izslīpēt līdz grunts kārtai.
Var mēģināt to žoga krāsu nomazgāt ar kādu atšķaidītāju , bet ne ar nitro krāsām paredzēto.Var pamēģināt ar auto benzīnu.Pēc tam ,iespējams ,nāksies vienalga nedaudz uzpulēt.
Veiksmi

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.