Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1205 skatījumi

motocikls iž jupiter-4, kas var būt par vainu

Auto un transports » Remonts

Nopirku motociklu iž Jupiter-4, divcilindru, par simbolisku samaksu, izskrūvēju sveces dzirkstele ir, izmazgāju karburatoru, bāku tā kā pielaidu bet iet tikai viens stobrs, var arī nedaudz pabraukt, bet pēc pāris minūtēm pazūd jauda un noslāpst, itkā tas cilindrs kurš iet svece sausa, varbūt kāds var iedot kādu ideju kā saremontēt? no kā sākt? Paldies!

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

dzirkstele svecei var arī nebūt zem spiediena cilindrā...
iesākumā pamaini sveces vietām, redzēsi vai strādā tas pats cilindrs...

pirms 11 gadiem  

Jānis Pētersons, pirms 11 gadiem :

es tā arī izdarijua tad sāka strādāt otrs cilindrs

Jānis Pētersons, pirms 11 gadiem :

bet tā pat viens

..................., pirms 11 gadiem :

nu ja samainot sveces sāk strādāt otrs, tad nestrādājošo sveci uz miskasti...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Chuck Norris

+16706

 
tā ir standarta vaina jupiteriem, tur var jāties melnu muti un skaidrībā netikt, pat ja izdodas sataisīt , tas nav uz ilgu laiku. gemorojs , ne motocikls.

pirms 11 gadiem  

Jānis Vilnis, pirms 11 gadiem :

Apžēloju,mīnusu nelikšu,kaut gan pelnīts... Vairāk gan braucu ar Jawu-350,bet-gadījās arī šis verķis. Vienīgais trūkums-grūti piecelt,ja noliecies sāniski... Gadījās apsvilināt kāju-rēta uz mūžu...

..................., pirms 11 gadiem :

smaga kaste gan bija, bet tas jau nenozīmēja, ka nebija braucams... pirms gadiem 30 motokrosos ižiem bija sava fanu plejāde, kas uz tiem sīkpiržiem nemaz skatīties negāja... nopietna mašīna bija... savulaik padomijā bija izdomājuši močiem tādu daudzdienu triāliņu ar visādiem izgājieniem noorganizēt, tur pat orientēšanās elementi mežā pēc kartes bija iekšā... taisni iži bija tie, kam pēc nedēļas vismazākais tehnikas atbirums bija...

Chuck Norris, pirms 11 gadiem :

jawu vismaz vienmēr varēja palaist. tiem krievu mēsliem vienmēr tad tas, tad šitais, tā pati družba-mājās palaid, rūc , viss notiek, aizbrauc uz mežu un pļurkts, vari ceļos lūgties, nelec. par mašīnām nemaz nerunājot, tāļākā ceļā bez rezerves daļām nemaz nedrīkst braukt.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Vilnis

+4330

 
Manuprāt-pārtraucēja kontakti pie vainas. Skrūvē nost labās puses vāku-tur virs ģeneratora ir divi pāri āmuriņi,kas prasa tīrību un atstarpi. Iesaku tīrīt ar mazu vīlīti,nevis smilšpapīru-lai nepaliek putekļi. Kontaktu atstarpes lielumu neatceros,ap 0,2-0,3 mm varētu būt. Jārūc!

pirms 11 gadiem  

Jānis Vilnis, pirms 11 gadiem :

Pag-izklausās vienkārši pēc beigtas sveces!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.