Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

rihards

+329

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1160 skatījumi

Mašīnas hermētiķis.

Auto un transports » Remonts

Lieta tāda ka gribēju painteresēties par hermētiķi ko lieto priekš mašīnas apakšas, lai tā nerūsē, manai mašīnai jau šāda apdare ir veikta, bet dažviet ir atnācis vaļā un sācis rūsēt un tapēč izsdomāju ka varētu pac šīs vietiņas aizlāpīt.
Vēlos jūsu ieteikumus, kas tad man īsti jāpērk, speciāls hermētiķis kādā servisā, vai es arī varu aizbraukt piemēram uz depo un izvēlēties kautkādu labu jermētiķi?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Patreiz pastāv iespēja atjaunot bojātās vietas gan melnā , gan pelēkā krāsā ar līdzērtīgu materiālu orģinālajam, bet , lai panāktu biezu kārtu , ir vajadzīga speciāla ,primetīva pistole,
http://www.autoera.lv/index.php?ukey=product&productID=167164
Tā tiek uzskrūvēta aisarglīdzekļa pudelei un pūsts uz paceltas mašinas grīdu.Vienai grīdai un arkām pilnībā nepieciešami kādi ~4L, bet piepūšot atsevišķas vietas var pietikt ar 1L.Kas tamlīdzīgs.
http://shop.autoduals.lv/index.php?route=product/product&product_id=1403
Ja nav ne pistoles , ne kompresora , var pirkt aerosola iepakojumā. Ir tādi materiāli,kas vairāk piķaini un domāti vietās ,kur nav mehāniska iedarbība.Ir citi ,kuriem uzzīmēti no mašinas riteņa lidojoši akmeņi. Tie ir apbrīnojami mehāniski izturīgi, jo nopūtu metinātās vietas busa arkās.Nu jau 2 gadi un nekādu bojājumu.
Es pērku DEPO Motip firmas aerosolus/ cena ap 2.50 -3 Ls /.Ir noteikti arī citi līdzīgi ražotāji.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Magnum PI

+7180

 
Es savai mašīnai tajās vietās kur ir atlobijusies šī aizsargkārta,to noplēsu nost un notīrīju rūsu, pēc tam ņemu nigrolu uzkarsēju līdz tas sāk vārīties.Tad ieleju bačokā un nopūšu visu mašīnas apakšu,arkas(gaisa spiediens 9-12atm.)

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.