Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

volvo 850

+20

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 918 skatījumi

auto problēmas

Auto un transports » Remonts

Volvo 850,95gada 2.5 20v 170hp,benzins-gāze(ceturtā paaudze),pārāk liels benzīna vai gāzes patēriņš(ap 17-20litri uz simta),jauda daudz mazāka kā manam iepriekšējam volvo 850 2.5 10v 143hp.Nomainītas sveces,vadi,komutātors,šodien arī gais mērītājs.No rītiem lēc ar 15-20 reizi,iktā pielec un uz reiz noslāpst.Silts motor lec uz pirmo,bet apgriezieni turaas uz 300 kaadas 5sek un tad uzlec liidz 1000.Šodien ievēroju,ka laižot(laižās tik ar benzīnu) no gaisa filtra izšaujās dūmi,arii piespiežot gāzes pedali uz vietas vai braucot,auto rijās ciet.Tie,kas ieteks diognostiku-jau biju-kļūdas neuzrāda

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Diagnostika var uzrādīt kļudas tikai tad ,ja ir attiecīgs devēks, kas šo kļudu "ierauga".
Pēc apraksta izklausās ,ka problēma ir ar degvielas padevi.Iespējams izmaiņas padevē ir notikušas gāzes iekārtas likšanas laikā un vainu vajadzētu meklēt vietā kur pārslēdzās no benzīna uz gāzi.
Tas ka nevar uzreiz pielaist liecina par to ,ka paiet laiks kamēr līdz motoram nonāk degviela.Vēl varētu pārbaudīt degvielas sūkni vai tas nodrošina pietiekamu degvielas padevi.Ir jābūt notektam degvielas daudzumam 1min. , bet kāds tas ir Volvo gan nemācēšu pateikt.Ieslēdzot aizdedzi/ nestartējot/ sūknim vajadzētu uz brīdi ieslēgties , lai nodriošinātu nepieciešamo spiedienu sistēmā un tad izslēgties.Lai kāds cits pagriež atslēgu un aizrej pie bākas paklausies vai sūknis strādā un kā.Vēl vari mēģināt atvienot degvielas trubiņu pirms motora un ieliet tajā drusku degvielas ,lai pārliecinātos vai tad pie palaišanas motors noreaķē ātrāk kā parasti.

pirms 10 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 10 gadiem :

Vai Tev vai kādam citam ieteicu nopirkt krievu valodā tulkotu Volvo 850 grāmatu Gogoļa ielā 15/17.Es tādu nopirku savam kaimiņam.Grāmatā aprakstīts kā veikt remontu, kas jājauc ,kas nē un kādā secībā to darīt.Cik atceros par 850 tā grāmata bija laba un cena toreiz LVL 12.-

Egils Dālmanis, pirms 10 gadiem :

Kas notiek ar droseļkvārstu? Varbūt tas nestrādā norāli?

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Elvijs Sviklis

+317

 
man ari ir līdzīga problēma Hyundai coupe 2003 2.7 Kad masinai dzinejs ir atdzisis tad ar pirmo reizi startejot auksta laika pilniba noslapst, un tik ar kadu treso rezi izdodas normali palaist, ja gazē, apgriezieni ta pat kritas, siltaka laika pirmo reizi startejot masina iet ta ka uz gipsanu ta ka ristas,tad es pats noslapeju un atkal iedarbinu, tad jau labak aiziet. Jaudas zudums ir jutams, deg check engine, bet diagnostika kludu nevar nolasit, pie kompja klat nesledzas. Varbut ir kadi varianti? Degvielas paterins itka nav baigi milzigais. Masina uzsilusi lec loti labi, ikdiena braukajot jut tikkai jaudai butu jabut lielakai, ja brauc uz kadi 5o km stunda un peksni iemin grida tad loti leni un pakapeniski kapj atrums un vienu bridi aiziet uz pilnu jauda.. Varbut pie reizes varat man palidzet..?

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.