Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 7

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 1396 skatījumi

Automehāniķa padoms

Auto un transports » Remonts

Sveiki,
saņēmu savu pirmo mašīnu un tagad viņu kārtīgi izpētu, bet par auto nav zināšanu nekādu, tāpēc nepieciešams kāda mehāniķa padoms, ja var kāds ko līdzēt, būšu pateicīgs.

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ja tu pēti visu un tai pat laikā neko, tad tur nav ko pētīt. Nomaini eļļu, visus filtrus, visas siksnas, rullīšus, termostatu un brauc. Kad kaut kas noplīsīs vai sāks grabēt, tad varēsi sākt pētīt. :D

Tādā veidā arī iemācīsies kaut ko ar laiku. :)

pirms 10 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 10 gadiem :

Filtrus un eļļu, starp citu, vari mēģināt arī nomainīts pats, ja ir kāds, kas parāda, kur tie atrodas un kā to dara. Tas ir visai elementāri.

Jānis Siliņš, pirms 10 gadiem :

Man jau vajag zināt katras detaļas nosaukumu un pienākumu, tāpēc meklēju tādu, kuram privāti varu aizsūtīt detaļas bildi, jo lielāko daļu var teikt nojaušu un pusi zinu uz 100 %

    Frīdrihs Nīče, pirms 10 gadiem :

Ja tu pusi zini 100%, tad jau nevar teikt, ka tev nav nekādu zināšanu par auto. :D Es labi, ja zinu 0.02 - 0.05%.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Var iestāties RTU automehāniķu kursā. Tikai 4 gadi un pāris prakses un zināsi ļoti daudzus noasaukumus! ;)

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Cilvēkam, kurš nav auto speciālists un tikai brauc, nav jāzina detaļu nosaukumus un uzbūves specifiku. Savlaicīga apkope, degviela, eļļas pārējais ir līrika ierindas braucējam.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Edgars Nglis

+341

 
Motora uzbūve visām mašīnām ir vienāda,atškirās kā kurai ir novietoti atseviški mezgli [ ja pareizi izteicos] . Man bija 80-ā gada opelis benzīns un tagad ir 2003-ā gada volvo dīzelis, Nu ne kādu dižu atškirību nav izņemot to ka viena ir ražota vācijā bet otra zviedrijā, Pa vidu vēl bija daži lūžņi. Pētot galvenais atceries kur kurā detaļa atrodas un kā viņa ir nostiprināta.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Viens no dīvainākajiem jautājumiem! Nezinu nevienu mehāniķi, kas būtu ar mieru bez maksas aplūkot jūsu uzņemtos automašīnas detaļu fotogrāfijas, un sūtīt jums detaļu nosaukumus. Tas taču ir gluži tas pats, kas tulkotājam sūtīt vārdus un lūgt atsūtīt to tulkojumus. Gan jau jums ir pazīstams, kāds šoferis, tēvs, brālis, kaimiņš, skolasbiedrs, kuru varat pasaukt ciemos un pajautāt, cik bieži un kas ir jāpārbauda, jāmaina, jāapskatās, un kur tas viss atrodas, un kā tas ir izdarāms. Ja ar tehniku vispār esat uz jūs, to visu ir iespējams izdarīt servisā.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Edgars Nglis

+341

 
Man ir tikai viens jautājums, KĀ Jūs dabūjāt auto vadītāja apliecību. Vai tad auto uzbūvi nemāca. Vismaz tikvien daudz kur kas atrodas.

pirms 10 gadiem  

Jānis Siliņš, pirms 10 gadiem :

Nu nav jau tā ka neko nezinu, bet man vajag zināt katras detaļas nosaukumu

Egils Dālmanis, pirms 10 gadiem :

Ja zinātu kas par auto , varētu aizsūtīt online katalogu , kur ievadot mašinas šasijas Nr.var atrast un izlasīt katras detaļas nosaukumu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.