Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 870 skatījumi

Notika eļļas noplūde pie atlēkuša eļļas vāciņa, ja pārbaudot līmeni tas ir normas robežās un nav izgaismota avārijas lampiņa. Vai viss ir ok

Auto un transports » Remonts

Auto: Volvo S40

Paceļot pārsegu ieraudzīju ka eļļas vāciņš ir burtiski guļus stāvoklī (Izskrūvējies ārā un ripinās pa savu atveri) un šādi ir nogulējis kādu laiku, jo motora virspuse (tas dekoratīvais pastmasas vāks) bija notašķīta ar eļļu. Eļļas līemnis bija drusciņ zem MAX robežas.

P.S. - motors šķita karsts kaut gan kopš brauciena ir pagājusi 1h 30min

Vai ir droši turpināt braukt, jo uz servisu tuvākajās dienās netieku.

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Visā mūžā nav nācies piedzīvot ,ka pats no sevis atskrūvētos kāds no šiem vāciņiem... Vienīgi to var aizmirst aizskrūvēt vai neaizgriezt līdz galam - tad gan var būt vaļā.
Pamēģini atcerēties vai nav mainīta,pielieta eļļa.Vai neesi bijis servisā .
Tas ,ka eļļas līmenis ir zem maximālā ,būtu it kā normāli.
Vari pamēģināt ar atvērtu eļļas vāciņu iedarbināt motoru, bet to vajadzētu darīt divatā.Viens tērpies darba drēbēs ar uzvilktu cimdu aizspiež eļļas ieliešanas caurumu un otrs iedarbina motoru.Nevajadzētu just spiedienu no atveres.Tā kā eļļas ieliešanas caurums ir vārstu cēlāju vākā, tad iespējama eļļas škakstīšanās.Vajadzētu noklāt motoru ar kādu lupatu vai papīra dvieļiem ,lai pēc tam nav jāmazgā.
Arī tagad, pēc braukšanas ar vaļēju vāku,zem dekoratīvā motora plastmasas pārsega vajadzētu būt satecē'jušai eļļai.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Elvijs Sviklis

+317

 
Es drīzāk uztrauktos kāpēc tas eļļas vāciņš tev atskrūvējās vaļā, jo ir mašīnas kurām rekomendējamais eļļas līmenim ir jābūt starp minimālo un maksimālo, tas tev ir japaskatās manuālī. Ja mašinai ir pielieta parāk daudz eļļas, tad no spiediena dzinējā var spiest eļļu arā caur visām iespējamajām blīvem, un rezūltātā lieks remonts. Bet ta es uztrauktos ja tev eļļas līmenis būtu zem minimālās atzīmes.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.