Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 935 skatījumi

kā noregulēt aizdedzi Mazda 626 ;2002.gada ar 2,0 motoru - benzīns

Auto un transports » Remonts

Vai sadalītāju var pagriezt uz agrāku aizdedzi?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Tomiņš

+5213

 
grozi to dalītāju kamēr ir vislielākie apgriezieni un tad nedauz atpakaļ uz vēlākas aizdedzes pusi.primitīvi,bet strādā gana labi.aizdedzes uzstādījumu p[ārbauda pēc detonācijas,tiešajā pārnesumā strauji uzbrienot uz pedāli pie 50km h.jābūt dažiem detonācijas klikšķiem.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Variants kā bez stroboskopa regulēt aizdedzi. Noņemt sadalītāja vāciņu un pastartējot konstatēt uz kuru pusi griešās sadalītāja "āmurītis".Kā jau Edgars minēja, ja griezīs pret griešanās virzienu - aizdedze būs agrāka, ja griešanās virzienā - vēlāka. Lēni grozot ,jāatrod moments ,kad motors strādā visvienmērīgāk.Tad vajadzētu mēģināt nospiest pedāli strauji līdz grīdai.Ja motors detonē - aizdedze par agru, ja skaņa ir dobja un negrib uzņemt apgriezienus - par vēlu. Jābūt tā ,ka strauji iespiežot pedāli grīdā motors paņem visu un neraustās.Pēc tam der pārbaudīt uz ceļa gaitā.Tā pat minot pedāli grīdā.Ja aizdedze vietā , būs maksimāls uzrāviens.Ja detonē/ tāda klikšķoša skaņa /- tad jāpagriež nedaudz vēlāka.Tas ir tāds praktisks paņēmiens bez palīgierīcēm.
Tā regulējot savam BMW aizdedzi mani jaunībā noķēra policisti uz 120, bet biju jau nometis no 160 :D Teicu ,ka regulēju motoru un kaut kā izdevās atrunāties.Toreiz vēl nebija tādi sodi.

pirms 9 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 9 gadiem :

Nepierakstīju, ka sadalītāja fiksācījas skrūvi jāatbrīvo tik daudz ,lai ar piepūli var nedaudz grozīt.
Ceru ,ka visi vadi Tev ir pareizi savienoti un darba kārtība nav sajaukta un 1 cilindrs arī ir zināms.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Edgars Naglis

+143

 
Ar sadalītāja grozīšanu regulē agrāku vai vēlāku aizdedzi.Ja nemaldos tad griežot pretēji pulksteņa rādītāja virzienam ir agrāka a pulksteņa rādītāja virzienā vēlāka. NU kaut kā tā.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.