Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Majors yo

+1140

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 724 skatījumi

Vai kādam ir bijusi darīšana ar šadu aparaatu?

Auto un transports » Remonts

http://www.teravis.lv/lv/elektriska-triecienu-skruvmasina-skruvgriezis-uzgrieznu-atslega

Pneimatisko man nav jeegas pirkt, jo majas apstakļos nevaru atļauties tadu kompresoru kas vinu spētu darbināt. Un nepirksu arii kk makitu, lai savu auto paskruvetu paris reizes gadaa.

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Tieši ar šādu darīšana nav bijusi, bet pēc tehniskajiem parametriem tā ir ļoti jaudīga.Cerams ,ka ir iespēja regulēt jaudu, jo 700Nm tas ir ārprāt.Vieglās mašinas riteņus pievelk ar 120 -130Nm, busiņam ar 160Nm.Tāda jauda noraus jebkuru skrūvi vieglajai mašinai.
Vajag painteresēties par jaudas regulēšanas iespējām.Ja tādas nav, tad tas "verķis" nav izmantojams tādām vajadzībām ,kā vieglās mašinas remonts.

pirms 9 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 9 gadiem :

Vēl būtiski vai ir iespēja pārslēgt griešanās virzienus, jo tikai pieskrūvēšana neko nedod.Daudz būtiskāka ir atskrūvēšanas iespēja ar triecienu.

apnicis šis muļķu portāls, pirms 9 gadiem :

nu ja palielinam to mašīnītes bildi, tad uz korpusa nez kāpēc jau redzam 700Nm vietā tikai 400Nm, bet tirgonīša dotie 1950 W nokrītas līdz 1250 W... ja googlē sākam meklēt pēc koda M80490, tad lielākajā tiesā božu aprakstos tā jauda nokrītas līdz pat 1050 W...
vispirms jau laikam ka pie tā tirgonīša vajadzētu painteresēties ko īsti viņš pārdod: to kas bildē, to kas aprakstā vai to, kas parādās googlē pēc preces koda...

Egils Dālmanis, pirms 9 gadiem :

Jā, es arī to ievēroju, bet nospriedu ,ka ir pieejami dažādas jaudas instrumenti.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.