Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Toms

+5644

 
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 892 skatījumi

Salikt suporta atsperes

Auto un transports » Remonts

Kāds varētu padalīties ar pieredzi kā salikt suportam to atsperi iekšā, jo sanāk tā ka viņu vajag saspiest un tad likt to sprostgredzenu. attēlā 18-21. http://foto2.inbox.lv/garpirksts/suports/lucas-caliper-rebuild-instructions2.jpg

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Jā tur noder tievas sprostgredzenu stangas ar gariem liektiem galiem, lai aizsniegtos līdz apakšai un vietas tur ir maz.Kādas pāris reizes esmu to darījis.Protams iestiprinot skrūvspīlēs.
Paskaties Youtube
https://youtu.be/G5an5gd3ieI

pirms 9 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 9 gadiem :

Es vēl atcerējos ,ka tur bija kaut kāds apaļs "puļķītis", kas bija jātrāpa caurumā un ja tas neiegūlās vietā ,tad sprostgredzenu uzlikt nevarēja.

Toms, pirms 9 gadiem :

Tas puļķītis jau ir zem atsperes un uz tā nāk gredzens, bet uz tā nāk šaiba, atspere un tāds groziņš virsū, un uz tā groziņa malām nāk vēl viens gredzens un ar to ir problēmas, jo to visu groziņu ar atsperi sanāk spiest iekšā un tikai tad var uzlikt gredzenu. attēlā 21. daļa

Egils Dālmanis, pirms 9 gadiem :

Jā kaut kā tā tur bija, bet vai to atsperi ar visām tām šeibām nevarēja samontēt uz tā serdeņa pirms tam un tad likt iekšā tajā cilindrā, jeb tas bija kādam citam modelim?
Škiet, runa ir par Audi vai VW?

Egils Dālmanis, pirms 9 gadiem :

Būs jāpaprasa kaimiņam , jo viņam ir serviss un kaut kā pēdējā laikā viņš ar šiem suportiem tiek galā pats.Agrāk sauca mani palīgā ,jo esot vismaz viena roka par maz :)
Atceros ,ka viņš priecājās ,ka beidzot ir izdevies nopirkt labas stangas sprostgredzena saspiešanai tieši šai vajadzībai.

Toms, pirms 9 gadiem :

Beigās sanāca saspiest ar trubiņu un F-spiedi. Un ja liek visu uz ass, tad netiek klāt gredzenam kas ir zem tā visa, tas gredzens tur to asīti iekšā. Grūti to visu paskaidrot, bet prieks ka sanāca visu salikt :) Un runa bija par KIA aizmugurējo suportu, bet uzbūve līdzīga kā vw

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.