Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1045 skatījumi

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Volvo ir citas klases mašīna, līdzarto detālas arī ir dārgākas.
Lielākā daļa http://www.tavsserviss.lv klienti, taksometru īpašnieki darbā izmanto Renault - zemo remonta izmaksu dēļ.
Pie tādas ekspluatācijas, kāda ir taksometriem lūzt jebkuras markas automašīnas, atšķirība ir detaļu un remontdarba izmaksās.
Volvo taksometros bieži nesanāk redzēt...

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Man ir 1999 S70 2.5 TDI. Grūti tā viennozīmīgi pateikt, jo, godīgi sakot, nekas neplīst, bet nu ir atsevišķas daļas, kas ir dārgas (piemēram, gultņi nāk tikai ar visu stupicu un, ja tā paša gada Golfam tas maksā ap 20€, tad Volvo toreiz lētāko (kaut kādu poli) atradu par 100€. Bet gribas domāt, ka kopumā Volvo gan būs dārgāks uzturēšanā.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Man ir Renault Scenic ,autiņam nav ne vainas (tikai elektronika nedaudz čakarējas ) ,bet nu jau skatos uz Volvo XC70. Renault Scenic detaļas nav dārgas (pirms tam bija Honda un bija nedaudz lētāk),protams, ja Tu tās neplāno pirkt autorizētā servisa centrā,bet tas ,laikam, ir ar visiem autiņiem.Par Volvo varēšu pateikt tad kad nopirkšu.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Juris Maksis

+5904

 
Ir bijis Volvo , tagad braucu ar Reno. Sākumā skatījos rezervēti, bet esmu ar Reno apmierināts. Tehniski auto līmenis daudzmaz vienāds.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Priedis

+4411

 
Ņemot vērā, ka volvo ir vienīgā automarka, kura ir ražota Eiropā ( auto Zviedrijā, bet rezerves daļas Nīderlandē). Ir arī rūpnīca Ķīnā, bet tā priekš Āzijas tirgus. Bet renault tiek ražoti visur kur, pat krievijā ( avtovaz - renault), zem reno zīmola iet arī Dacia, arī Nissan. Tāpēc reņiem detaļas ir daudz pieejamākas. Bet tas tīri teorētiski. Man nav bijis ne volvo, ne renis

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Ja man liktu izvēlēties starp Volvo un Renault - es nedomājot ņemtu Volvo.Ja Volvo tiek iekļaurts nopietno mašinu sarakstā tad Renault neesmu manījis ;) Tad jau drīzāk VW

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.