Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 985 skatījumi

Deltas Problēma

Auto un transports » Remonts

veco laiku deltu nevar iedarbināt, meklēju problēmu jau ilgi. Tātad šodien, pie virzuła iepūtu kaut ko, kas domāts mašīnām lai lec aukstumā. Delta pieleca uz 1-2 sekundēm un uzreiz noslāpa, kapēc tā? Slikts benziina maisijums, beigts karburators vai varbuut kas cits. ?

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Faktiski Tu savā jautājumā esi pats daļēji atbildējis :)
Padomā loģiski - iepūti kaut kādu degmaisījumu virzulī un motors iedarbojās , bet noslāpa.Tātad viss ir kārtībā IZŅEMOT degvielas padevi. Kā jau Juris raksta - izjauc un iztīri visu posmu no bākas līdz ieplūdei cilindrā.Tikai prātīgi ar dīžu tīrīšanu.Neizmamto nekādus abrazībus materiālus.Vari dīzi patīrīt ar kādu koka zobu bakstāmo kociņu, bet ne ar tērauda adatu vai drāti

pirms 8 gadiem  

Kristers Berzins, pirms 8 gadiem :

it kā karburatoru iztīriju,bet kapēc,atverot krāniñu,kas pie bākas., un vēlāk spiežot to podziñu kas karburatora, lai benziins saaktu tecēt, kapeec nekas netek? slikti iztiiriju vai karburators beigts?

Egils Dālmanis, pirms 8 gadiem :

Vispirms pārliecinies ,ka no bākas tek. Varbūt bākas vākam ventilācijas caurumiņš ciet un nedabū gaisu - tad var netecēt.Atskrūvē bākai vāku un tad pamēģini.

Kristers Berzins, pirms 8 gadiem :

itkā viss tagad tek, bet delta kā nelec tā nelec. Vēlreiz iepútu kaut kādu škidrumu, uzreiz pieleca uz 1-2sekundēm ar labu uzrāvienu. Kas varētu būt , sūdīga beña ar ełłu vai tomēr karburators nepadod tālāk benzīnu?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Tomiņš

+5213

 
gadās motorzāģi nevar piedarbināt pēc ilga miera perioda,vaina banāla,benmzīns atšālējies.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Juris Maksis

+5904

 
Karburatoru nāksies izjaukt un kārtīgi iztīrīt. Tā laika alumīnijam ir tieksma oksidēties. Izskatās pēc smalka pelējuma. Dīzes nosprostojas. Ja ļoti ilgi stāvējis, process varētu būt neatgriezenisks. Līdzīgi ir ar krānu pie bākas. Tas gan nenozīmē, ka vaina tikai tur. Vēl varētu noņemt tinumus un kārtīgi siltumā izžāvēt.

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.