Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 623 skatījumi

Passat b5

Auto un transports » Remonts

Labdien. Varbūt kāds palīdzēs ar domu kā pareizi nomainīt passat b5 zobsiksnu? Nevaru pareizi salikt atzīmes(metkas) klokvārpstai nevaru atrast pareizo

Pirms 3 gadiem

1.9 1998

Valerijs Ambrosovs, pirms 3 gadiem

Automāts. Tur ir divas atzīmes netālu viena no otras nevaru saprast kāpēc tā un kura ir īstā

Valerijs Ambrosovs, pirms 3 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 

pirms 3 gadiem  

Valerijs Ambrosovs, pirms 3 gadiem :

Šajā video mazliet netāds motors.
Youtube esu skatījies daudz video. Visur klokvarpstu izliktu pa atzīmem uz mahavika ir nullite(0) bet manā gadījumā ir divas strīpas. ( |) viena un pēc neliela atstatuma otra...

Valerijs Ambrosovs, pirms 3 gadiem :

Nekādi nevaru saprast kāpēc tā...

Egils Dālmanis, pirms 3 gadiem :

Par atzīmēm ,diemžēl, nespēšu neko pateikt, bet ir viens interesansts zobsiksnas maiņas paņēmiens, kad veco siksnu pārgriež gareniski uz pusēm un priekšējo daļu pārgriež un noņem.Tad uz puszobratiem uzmauc jauno un pārgriež atlikušo veco pussiksnu. Šādi nevar kļudīties. Ja jāmaina spriegotāji vai citi rullīši, tad jāizdomā kā piefiksēt siksnu uz zobratiem, lai neizkustās.

Valerijs Ambrosovs, pirms 3 gadiem :

Jā šis paņēmiens izklausās interesants, bet lieta tāda ka zobsiksnu esu jau pamainījis. Pirms vecās noņemšanas visur saliku savas atzīmes, jaunu uzliku visas atzīmes pārbaudīju vairākas reizes, bet no motora nāk kautkāda blakusskaņa, nevaru saprast kādēl. Jo visu uzliku kā stāvēja iepriekš, tāpēc arī vēlējos pārbaudīt pa izgatavotāja atzīmēm

Egils Dālmanis, pirms 3 gadiem :

Ar tām atzīmēm arī var elementāri kļudīties par vienu zobu :( Dažiem motoriem tādēļ ir visādi zobratu fiksatori vai attiecīga diametra stienīši un urbumi , kuros tos iesprauž , lai nofiksētu stāvokli. Vai kādā VW forumā nevar atrast atbildi? B5 vēl neko konkrēti neizsaka .Motoriem ir konkrētāki apzīmējumi. Tie varētu būt uz plāksnītes, kas kaut kur piestiprināta kuzovam.Bieži tā ir redzamā vietā zem motora pārsega.

Valerijs Ambrosovs, pirms 3 gadiem :

Bet nu es vairākasreize pārbaudīju,pec savām atzīmēm. Izgatavotāja atzīmes visu atradu viemīgi uz mahavika vajadzētubūt 0 bet manā gadījumā divas strīpas.
Internetā visur skatījos nevaru neko atrast

Valerijs Ambrosovs, pirms 3 gadiem :

https://m.youtube.com/watch?v=1a_YsEM0eJA&t=914s
Motors man sanāk tāds. Bet šeit arī lai kaļenvalu vajadzīgā stāvoklī nostādītu uz mahavika jāmeklē 0 bet viņas man nav.

Valerijs Ambrosovs, pirms 3 gadiem :

Nekur citur atzīmju nav, kā vienīģi uz mahavika tās strīpas

Egils Dālmanis, pirms 3 gadiem :

Vispār jau neesmu auto mehāniķis , bet sanācis tā , ka savas masīnas visu mūžu esmu labojis pats. Siksnas vai ķēdes maiņu gan uzticēju citiem. Vēl man ienāca prātā , ka kloķvārpstas stāvokli varētu pateikt pēc 1 cilindra. Manuprāt tam jābūt augšējā punktā un darba gājienā, bet 100% drošs neesmu.

Valerijs Ambrosovs, pirms 3 gadiem :

Paldies par atbildēm) Būs jāskatās

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Sveiki, draugi, kā jums patīk pirkt lietotas automašīnas? Manuprāt, tā ir lieliska iespēja. Īpaši, ja iegādājaties šādu automašīnu no uzticamas vietas. Piemēram, https://longo.lv/ . Šeit jūs varat būt mierīgs par darījuma pārredzamību un godīgumu. Šeit jūs atradīsiet lietotas automašīnas ar oriģinālo nobraukumu, servisa vēsturi un garantiju.

pirms 3 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Agrāk darīju visu pats. Parēķināju, ka mūsdienu auto ir pietiekami sarežģīti, ka bez specatslēgām, programatūras un citām lietām neiztikt. Kur vēl zināt, ko kādā secībā jaukt. Veco eļļu ar kaut kur jāliek, neliesi dārzā. Un laiks, ja nedari to katru dienu. Esmu atstājis sev nomainīt sezonas beigās un sākumā riteņus. Turu divus komplektus un nekāda stresa, vai rindu servisā.

pirms 3 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.