Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 438 skatījumi

Palielinātas atgāzes benzīniekam

Auto un transports » Remonts

Skatē uzrādīja lielas atgāzes,nomainīju veco gaisa filtru, vecais bija netīrs, nomainīju sveces, ieliku lietotās kas bija smuki gaiši brūnas, vecās bija nokvēpušas visas, ielēju A98 un nobraucu ar 130km kādus 15km. Parasti braucu ar 95. Aizbraucu uz servisu pārbaudīt atgāzes un vis kārtībā, normas robežās, uz teh apskati vis praktiski pa nullēm. Jautājums....kur varēja būt īstā vaina, auto tiek maz braukts, un ja pabrauc tad sieva brauc lēnām pēc noteikumiem. Auto ir 1.1 benzīnieks, kad pārslēdz ātrumus un dod gāzi brīžiem tāka norīstās, kad apgriezieni lielāki vis strādā normāli. Ieprieks paldies par apskaidrojumu.

Pirms 2 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Ja motors nedūmo, "neēd" eļļu tad drīzāk pie vainas būs nepareizā vietā aizdedzes moments/ iespējams par vēlu / vai sievas braukšanas stils , ja ātrumkārba ir manuālā. Bembim labāk braukt ar lieliem apgriezieniem kā ar 4. vai 5. ātrumu pa pilsētu uz 50 un lēnāk. Protams vajadzētu pārliecināties par kompresīju cilindros.

pirms 2 gadiem  

Ivars Magone, pirms 2 gadiem :

Mūsdienu auto aizdedzes momentu nosaka pēc atzīmēm uz sparata. To koriģē elektronika atkarībā no slodzes . ātruma, dzinēja temperatūras, utt. Par lēno braukšanas stilu piekrītu, tas ļoti nepatīk katalizatoram. Ja dzinējs spēcīgi "ēd" eļu, jāizvērtē - šrots, cits dzinējs un dzinēja remonta izmaksas.

Egils Dālmanis, pirms 2 gadiem :

Tā kā mana profesīja nav auto remonts un vairs ar savu auto remontiem nenodarbojos , tad esmu atpalicis no tehniskajiem risinājumiem :( To katalizātoru jau ,laikam, var izdedzināt.Kādreiz ir gadījies to darīt piepalīdzot bijušam kaimiņam , kam bija serviss. Par aizdedzes momentu runājot - tā elektronika arī var nebūt uzdevumu augstumos. Nekas nav mūžigs ;)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Daudzi pirms skates izņem gaisa filtru, tas daļēji palīdz. Ja maz brauc, vajag vismaz pirms skates iztīrīt piekvēpušos stobrus. Mazs pārnesums un pedālis praktiski grīdā. Pateikt, kas kuram vainas, mūsdienu auto var tikai ar pieslēgšanu pie diognostikas. Dažādu vārstu, palīgierīču ir tik daudz, ka izslēgšanas metode var nelīdzēt.

pirms 2 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Samanta

+100

 
Man izklausās, ka ar dzinēju kaukas nav kārtībā. Man ir līdzīgi ar e36 1.8 benzīnu un teica, ka motors ir jālabo.

pirms 2 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.