Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

davis fisers

+10

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1262 skatījumi

kā jāregulē 4 taktu 49.5cc motora aizdedze. aizdedze ir elektroniskā

Auto un transports » Motocikli

vajad noregulēt aizdedzi bet pašam zināšanu nav un servisā naudu atstāt negribas vai tas ir izdarāms parastā garāžā ar parastiem instrumentiem?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Agris Akulovs

+10809

 
Piekrītu iepriekš rakstītajam, bet vibiežāk šāda tipa aizdedze jānostāda tai rūpnieciski iezīmētai vietai (parasti iezīmē korpusā) , ja radušās problēmas meklējamas vadības blokā ,utt,

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Sāc ar to, ka noskaidro, no kurienes aizdedze saņem impulsu. No spararata atzīmes vai vai ir cita konstrukcija kuru var pagrozīt. Pašā elektronikā tik mazam motoram diez vai ir nobīdes atkarībā no apgriezieniem, slodzes un temperatūras.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Romualds Vamvūrī

+13934

 
Jā. Elektroniskā aizdedze nenozīmē, ka tur ir pulks ar mikroshēmām. Ja Tu zini motora (jebkura) aizdedzes principu, tad vajag tikai svečatslēgu, koka puļķi, papīra gabalu un skrūvgriezi.

pirms 12 gadiem  

davis fisers, pirms 12 gadiem :

un kā regulē aizdezi?

Romualds Vamvūrī, pirms 12 gadiem :

Princips šāds: jāizgriež motors ar roku līdz tam brīdim, kad virzulis ir pašā augšējā punktā (pārbaudi ar puļķi). Tad atskrūvē aizdedzes statoru (cilindrisks veidojums ar tinumu) un pagriez motora griezes virzienā to tā lai aizdedzes kontakti būtu tiko saspieduši plāno papīra gabaliņu starp kontaktiem. Pievelc skrūvītes, ieskrūvē sveci un šķil klāt. Kā Tev tur ir nezinu, bet pieļauju ka kaut kas līdzīgs.

Agris Akulovs, pirms 12 gadiem :

Piekrītu, bet liekas ka tās parasta nevr iziet no vietas, ta kā problēma būs vadības blokā. Starpcitu tur diez vai ir kontaktu...

davis fisers, pirms 12 gadiem :

nav ar kontaktiem man ir ar releju

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.