Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

asram

+82

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1574 skatījumi

3 Motorolleri

Auto un transports » Motocikli

Gilera Runner SP 50
Yamaha Aerox
Aprilia SR 50.

Kuru no šiem labāk izvēlēties, pastāstiet par plusiem un mīnusiem, ļoti vajag! Ja kāds zin vai var ieteikt, vai patāstīt ko ļoti sīkāk var man uzrakstīt detalizētāku aprakstu ar bildēm vai kā citādāk uz manu inbox: xellux@inbox.lv

Paldies jau iepriekš, gaidu atbildes.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
cik yamahai arī 50 ccm?
principā visi manuprāt līdzīgi. Yamaha liekas japānis, pārējie itāļi. nezinu kā aprilia un kā gilerai, bet yamahai zinu ka ir pārstāvji rīgā līdz ar to ir vieglāk dabūt detaļas. Aprilia varētu būt vismazāk populārais, tapēc lietotas detaļas tirgū būs maz. Yamaha varētu būt vispopulārākais, tapēc es sev izvēlētos tieši yamahu.
Plusi un mīnusi domāju ka visiem līdzīgi. Skaties kuram izskats labāk patīk.

Detalizētu aprakstu neviens nerakstīs, neceri. Bildes vari googlē apskatīties.

Citādāk viss skaisti.

pirms 12 gadiem  

asram, pirms 12 gadiem :

Yamahai arī 50cc.
Esmu dzirdējis ka Aprilia ir laba firma, pēc izskata labāk Gilera, bet nezinu vai viņa ir laba... Tagad ss.lv var ievērot ka Gileras pārdot vai maina pret kādu firmas rolleri un iekavās ierakstīts Aprilia sr 50... Pēc statiem skatoties Gilera ir visjaudīgākais motors, Aprilia ir 2,2 vai 2kv pie 5000rpm, Yamaha ir 2kv pie 5000rpm, bet Gilerai ir 3.3kv pie 7000 rpm.. Domā ka būtu grūti dabūt detaļas ja kaut kas nobruktu Gilerai? Vai tad Itāļu nav laba firma?

Priekšnieks, pirms 12 gadiem :

Gilera IR laba. Tās visas 3 firmas ir labas. Manuprāt TOP 3 ir GILERA, PIAGGIO un YAMAHA... APRILIU es liktu kā 4.
Ja patīk gilera, tad izvēlies to. Detaļas domāju ka dabūt nebūs lielu problēmu.
par motora jaudu gan nezinu, taču šaubos, ka gilera var no tā paša apjoma izspiest par vairāk nekā 30% vairāk jaudas. Ja nu vienīga tas pļerdaks nav ticis kāda šķūnētāja rokās, kas ir salicis gaisa filtru, variatoru vai pat jaucies iekšā motorā un mainījis karburatoru, cilindru, virzuli u.t.t.

asram, pirms 12 gadiem :

Tātad tu Gileru vērtē kā labāko, tad otru labāko Piaggio un tikai tad Yamahu? Piemēram, ja es iegādāšos Gileru tad visas rezerves daļas būs jāpasūta caur e-bay jo Latvijā cik zinu Itāļu rolleriem lkm nav ne servisa, ne pārstāvju... Vrb tev ir arī pieredze/informācija ko labāk pārbaudīt ja pērk lietotu nevis jaunu? Kuras būtu detaļas vai kas cits kurām pērkot lietotu rolleri būtu jāpievērš vislielākā uzmanība? :-)

Priekšnieks, pirms 12 gadiem :

nē, visas trīs no manis nosauktajām ir vienādi labas. Tur nevar pateikt kura ir vislabākā. Katrai ir savi labie modeļi un savas kļūdas.
Motofavorīts ir gileras dīleris latvijā, tā ka detaļas pasūtīt noteikti varēsi,. Jautājums tikai cik viņas maksās. :o) Ebajā un citur internetā protams būs lētāk.
pērkot jāpārbauda viss - kā pielec, kādi amortizatori, cik ļoti nodiluši bremžu diski, kādas riepas, kā bremzē, kā saķer sajūgs, kā paatrinās, pajautā kad variatoram siksna mainīta u.t.t. u.t.j.p.

asram, pirms 12 gadiem :

Liels paldies par informāciju, tagad būs vismaz kāds priekšstats kas un kā. :-)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.