Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

davis fisers

+10

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 820 skatījumi

kur kinroad prince atrodas ātruma ierobežotājs?

Auto un transports » Motocikli

tātad man pieder kinroad prince 2007 gada 49.5cc un ir tāda problēma ka tko kā dabū pāri 45 km/h viņš sāk raustīties un neļauj paātrināties visu apskātīju un pārbaudīju viss ir normas robežās un nobraukums arī nav astronomisks, tagad uzzināju ,ka viniem rūpnīcā uzstāda ierobežotājus un limits ir 45 km/h ,bet nezinu kur mopēdā viņu meklēt. lūdzu izpalīdziet.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Benzīnam nebūtu īpaša nozīme,vēlamāk nepildīt statoilā,karburātori ir tādi ka ne pārāk padodas regulēšanai,palaid adatu zemāk,apskaties gaisa filtru kādā stāvoklī ir.padeves skrūvei regulēt viņam ir diezgan ķēpīga padarīšana,jābūt labai dzirdei kā motors reaģē.Uzdod gāzi maksimāli un kad ir uzņēmis uzreiz noņem un tad pa mazai daļai padriez padevi un atkal uzgāzē,to atkārto tik ilgi kamēr sāk smakt(par maz degviela)tad pagriež aptuveni par ceturtdļu atpakaļ.regulē siltam motoram.Vēsā laikā aukstam motoram būs čoks pie iedarbināšanas jāaiztaisa kamēr motors uzsilst.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nav viņam ierobežotājs vispārt tāds,jāiet viņam ir līdz 70.meklē kādu kurš prot karburātoru pāregulēt.

pirms 12 gadiem  

davis fisers, pirms 12 gadiem :

nu jaa par to karburātoru viņam ir tādi simptomi itkā viņam būtu pārsātināts maisījums, bet ir uzregulēts tik liess cik ir iespējams.un kad bāka ir gandrīz tukša tad tieši pirms noslāpšanas viņš arī paātrinās tīri smuki.a kādu benzīnu visieteicamāk būtu viņā liet?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.