Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 927 skatījumi

Moocikls iž motora problēma !

Auto un transports » Motocikli

Tātad iž viencilindra ! Virzuļa gredzeni kur nāk tās šķirbas, sadilis tas kapara elements, kas neļauj gredzeniem greizsties uz riņķi ! Kādi ieteikumi kā to var labot. Domāju kādu mazu skrūvi iezskrūvēt, bet tad domāju ka neturēs jo tur jau ir kompresija utt. Nav idejas reālas, drošvien ir kāds kas saskāries ar ko līdzīgu !

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Tomiņš

+5213

 
dzelzs pašlikts fiksators var neturēties dēļ izpleššanās,kaut gan es zāģim virzulī ieskrūvēju apvīlētu kokskrūvi,strādā.tikai doma bij kā pagaidu variants.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Āris

+22646

 
Kompresiju taisa gredzeni,bet lai tie nepagrieztos nepareizā stāvoklī vajadzīgi šie vara fiksatori.Tikai nemēģini likt dzelzs skrūvi vai ko citu.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Āris

+22646

 
Tas ir tikai fiksators kurš kā ķīļtapa iedzīts attiecīgajā vietā un ar attiecīgu augstumu.Vecās atliekas dabuj ārā un to vietā iesit attiecīga izmēra vara ķīļtapu.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Melnais velns

+233

 
Esmu izmantojis no vecajām krievu kontaktdakšiņām misiņa spraudņus,tikai baigi akurāti jāpievīlē uz minimālu konusu,ideālāk ja var izvirpot aptuveni uz vienu grādu,ķīļa tievgalam jāielien vismaz 2mm iekšā ligzdā viegli tad jāspiež ar presi,var dzīt bet jāsit taisni savādāk neiedzīsi līdz galam.Pinķerīga padarīšana.Un jāliek virzulis uz koka dēlīša nevis uz dzelzs pamatnes.Slinkums sīkāk rakstīt.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.