Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Majors yo

+1140

 
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 574 skatījumi

Vēlējos iziet skati jawa motociklam.

Auto un transports » Motocikli

Tātad, man ir Jawa 350 mocitis, šis tas ir japaremontē, taisos nojaukt pliku rāmi parkrāsot to, un parejos blekus un bāku arī. Pēctam visu salikt smuki atpakal, un tad iet skati, kā tur ir vai es vinu varu pieregistret tikai ka vesturisku moci, vai ka.
UN ko mocim skatās tehniskajā apskatē, vnk nekad mocis nav bijis un nesmu gajis skati :D Kam man japievērš īpaša uzmanība, lai izietu skati?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Kilgors Trauts

+1467

 
Ja taisies reģistrēt kā vēsturisko transportlīdzekli, tad jārestaurē viss ar oriģinālajām detaļām un oriģinālajā krāsā. Kautkādas detaļas protams var būt neorģinālas, bet tur tad rerģistrācijas laikā eksperts pēta un skatās vai kopumā moci var uzskatīt par vēsturisku. Ja uzliksi jawai akrapovič izpūtējus, citu bāku, citus diskus un bārkstis uz stūres, tad par vēsturisko aizmirsti. Tāpat liekas bija arī nosacījums, ka ar vēsturisko nevar gluži ikdienā braukāt, bet par to tik sīki nezinu.
Mocim tehniskajā skatās to pašu ko mašīnai - gaismas, riepas, vai stūrei nav brīvkustība, kā bremzes strādā (to pārbauda pats TA onkulītis izbraucot ar moci pa testa laukumu), liekas arī atgāzes u.t.t.
Jāpievērš uzmanība lai tas nav bīstams ne Tev ne citiem un lai lielākā daļa būtu nokrāsota tādā krāsā kā ir tehpasē. Zinu čali kam piesējās ka bāka nav pareizā krāsā - viņš tai uzvlika virsū attiecīgas krāsas lupatu un skati izgāja. :)
Sīkāk par jawām var jautāt http://www.retromoto.lv vai www.jawa.lv

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.