Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 7

    Atbildes

  • 1 balss
  • 3355 skatījumi

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
ja signalizācija slēdzas iekšā braucot, tad vaina visticamāk meklējama kādā īssavienojumā. Man bija līdzīgi un vaina bija durvju eņģēs esošajos vados - no vecuma bija saplaisājusi izolācija un mitrumā gāja uz īso un čakarēja signalizācijai prātu.
ja signalizācija slēdzas iekšā kad mašīna ir kādu laiku stāvējusi, iespējams ka akumulators sēžas un to vajag uzlādēt. Vairākiem signalizāciju modeļiem iekšā ir indikatori, kas ieslēdz signalizāciju gadijumā, ja tiek atvienots akumulatos (piemēram ja tādā veidā gribētu auto nozagt). Nu un ja aķītis ir tik tukšs, ka signalizācija to uztver kā atvienotu, tad arī sāk bļaut.

abos gadījumos iesaku doties pie tuvākā auto elektriķa. varu ieteikt servisu viskaļu ielā (http://jacar-sia-autoserviss.infolapa.zl.lv/).

pirms 14 gadiem  

Regina Valnickite, pirms 14 gadiem :

Masinai tiesam sledzas signalizacija nakti. laikam akitis, Paldies! izskatas izsmelosi.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ir jāatrod kāds labs meistars,kas ņemas ar auto elektrību,elektroniku.Pajautā saviem draugiem paziņām,varbūt viņi zina kādu servisu,vai labu meistaru.Un nav jābrauc uz dārgajiem firmu servisiem,pieredze ir tāda,ka tie nebūt ir tie labākie.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Man bija tā, ka vēsā laikā pēc braukšanas pa laikam slēdzās signalizācija. Cik sapratu, tad tā bija gaisa kustības sensoru vaina salonā, jo vasarā atlika tik drusku uzpūst vējam, ja logs spraudziņā palicis vaļā, kā sāka gaudot. Vēsa laikā sanāk, ka no apsildes sistēmas, vēl pats no sevis ceļas augšā siltais gaiss, notiek konvekcija, no kuras tad arī prātā juka tā signalizācija.

pirms 14 gadiem  

Pēteris Trumpels, pirms 14 gadiem :

Pēc pusstundas jau viss normāli.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Man ar bija tāds pats atgadījums kad braucot sāka signalizācija pati no sevis slēgties iekšā un vainīgi bija vadi locijuma vietā pie bagāžnieka, kuri bija sākuši plaisāt.

pirms 14 gadiem  

Regina Valnickite, pirms 14 gadiem :

Paldies ! Ko iesaki dari?

Jānis Liepiņš, pirms 14 gadiem :

Šādas lietas droši vien vajadzētu novērst kādā servisā kas ņemas ar auto elektroniku.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Daudzas ir uztaisītas tik jūtīgas, ka pietiek jau niecīgi nodrebēt zemei no 100 metrus attālāk braucoša smagā vai kaķim paskriet garām un tad jau kauc... :)

pirms 14 gadiem  

Regina Valnickite, pirms 14 gadiem :

Saprotu Jusu atbildi, paldies, tacu masina ir jau gadu, visu laiku bija normali, tikai kadas nedelas 2 sita sakas.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

virmo vin

0

 
Kā autoelektriķis varu ieteikt labāk griezties uzreiz pie speciālista,kas precīzi noteiks defektu! Tā būs lētāk un labāk!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Simona Āboliņa

+5531

 
Šis jautājums bija sasāpējies arī man. Tā kā man mašīna stāv zem loga, tad dzirdu, ka ik pa laikam iegaudojas, kaut gan skatos un neviens viņai klāt nav nācis... laikam tas aķis būs pie vainas.
paldies :)

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.